The Voca People

Συντάκτης: Flowmagazine

Μουσική ιδιοφυΐα και χιούμορ στο show φαινόμενο της εποχής μας

Σε λιγότερο από ένα χρόνο είχε πάνω από 15 εκατομμύρια θεατές στο YouTube και sold out παραστάσεις σε περιοδείες στην Ευρώπη και την Αμερική.

4, 5 & 6 Νοεμβρίου 2011

ΘΕΑΤΡΟ BADMINTON

Beyond the sky! Ένα καινούριο διαγαλαξιακό φαινόμενο που όμοιό του δεν υπάρχει. Οι εκπληκτικοί φωνητικοί ήχοι και τα τραγούδια α καπέλα με τη βοήθεια της τέχνης του Beat Box, που δημιουργούν ένα απίστευτα ευρύ φάσμα ήχων και οργάνων! Μια παράσταση απόλυτης έξαψης, με μουσικές όλων των εποχών, κωμική διάθεση και συμμετοχή του κοινού.

Η παράσταση των Voca People είναι πρωτοποριακή, όπως και η μοναδική στον κόσμο που συνδυάζει φωνές, ήχους και τραγούδι α-καπέλα με τη σύγχρονη τέχνη του beat box, η οποία μιμείται τους ήχους μιας πλήρους ορχήστρας (ντραμς, τρομπέτες, κιθάρες κ.ά) χωρίς τη χρήση μουσικών οργάνων! Αυτό το μοναδικό, κωμικό, θεατρικό πλαίσιο και οι εκπληκτικές μουσικές μείξεις στη σκηνή, τους κάνουν να ξεχωρίζουν από κάθε άλλο φωνητικό συγκρότημα. Οι VOCA PEOPLE φέρνουν επί σκηνής καινούριες, «φρέσκιες» μουσικές ενορχηστρώσεις και αποδίδουν μοναδικά περισσότερα από 70 διάσημα χιτ, τραγούδια και μελωδίες όλων των εποχών, προσφέροντας ένα θέαμα κατάλληλο για το κοινό κάθε ηλικίας, κάθε γλώσσας που ξεπερνάει κάθε πολιτισμικό εμπόδιο.

Οι Voca People αποτελούνται από οκτώ ταλαντούχους μουσικούς-ηθοποιούς. Τρεις τραγουδίστριες που μας προσφέρουν τους καλύτερους γυναικείους ήχους (άλτο, μέτζο και σοπράνο) και τρεις τραγουδιστές με τους καλύτερους αντρικούς (μπάσος, βαρύτονος και τενόρος). Όλοι αυτοί συνοδεύονται από δύο καλλιτέχνες του beat box που δημιουργούν εξαιρετικούς ανθρώπινους ήχους και θεωρούνται οι καλύτεροι ερμηνευτές στον τομέα τους, τόσο στον πλανήτη Voca, όσο και στον πλανήτη Γη.

Είπαμε πλανήτη Voca; Ναι, πολύ σωστά είπαμε αφού εδώ υπάρχει ένας «μύθος» που θέλει τους Voca People να είναι άξια παιδιά ενός άλλου πλανήτη του Voca. Και μετά από μία χιλιετία ταξιδιού στο διάστημα, το διαστημόπλοιό τους συντρίβεται στον άγνωστο πλανήτη Γη, αφού ο πολύτιμος φορτιστής του διαστημοπλοίου – μουσική ενέργεια – έχει αδειάσει εντελώς. Σιγά-σιγά, οι VOCA PEOPLE έρχονται σε επαφή με τους παράξενους κατοίκους, τις συνήθειες και τη μουσική του πλανήτη Γη και με τη βοήθεια του κοινού του Θεάτρου Badminton φορτίζουν μουσικά το μοναδικό τους διαστημόπλοιο. Η παράσταση γνώρισε τεράστια επιτυχία μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Όλα είναι μια ιδέα

Οι Voca People πιστεύουν ότι η μουσική είναι η πιο ισχυρή πηγή ενέργειας του σύμπαντος. Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, η μουσική βρίσκεται παντού, σε όλα τα στοιχεία της φύσης και των πλασμάτων της, ενώ είναι ικανή να δημιουργήσει τα πιο έντονα συναισθήματα και να παρέχει την ελπίδα και την ευτυχία σε όλους τους ανθρώπους. Η μουσική είναι ζωή και η ζωή είναι μουσική.

Καστ:

Beat On: Boaz Ben David / Chen Zimerman

Scratcher: Inon Ben David/ Ofir Tal

Tubas: Eyal Cohen / Shimon Smith

Tenoro: Gilan Shahaf / Ashot Gasparian

Alta: Adi Kozlovsky / Maya Pennington

Mezzo: Naama Levy / Vered Sasportas

Bari-tone: Oded Goldstein / Moran Sofer

Soprana: Rahmin Liraz / Alona Alexander

Διοργάνωση: ADaM Productions

Εισιτήρια: από25 έως35€

4, 5 & 6 Νοεμβρίου 2011

Παρασκευή 4/11 Ώρα 21:00
Σάββατο 5/11 Ώρα 17:00 & 21:00
Κυριακή 6/11 Ώρα 19:00

Θέατρο Badminton

Τιμές Εισιτηρίων: Ενηλίκων A Ζώνη: 35€, Β Ζώνη: 30€, ΦοιτητικόΒ Ζώνη: 25€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 210-8840600, WWW.TICKETNET.GR, www.viva.gr στα ταμεία του θεάτρου Badminton και σε όλα τα PUBLIC και τα METROPOLIS.

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…