Τέσσερις γυναίκες έχασαν βάρος κάνοντας γυμναστική μαζί

Συντάκτης: Flowmagazine

Μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις στη ζωή είναι να χαίρεσαι το σώμα σου. Να σου αρέσει, να νιώθεις αυτοπεποίθηση για αυτό, να έχεις ενέργεια και ζωτικότητα. Όλα αυτά όμως, είναι εφικτά μόνο αν γυμνάζεσαι. Δυστυχώς, από μια ηλικία και μετά (βλέπε 40), η γυμναστική είναι μονόδρομος. Αν δεν γυμνάζεσαι, το σώμα σου σε προδίδει αυτόματα. Σε πιο νεανικά χρόνια δεν φαίνεται τόσο η διαφορά, ειδικά αν είσαι λεπτός. Μετά όμως…η αλήθεια φωνάζει.

Από την άλλη, αν είσαι υπέρβαρος ή παχύσαρκος είναι απίθανο να νιώθεις καλά με το σώμα σου. Αυτό που συμβαίνει όμως στην εποχή μας, είναι ότι πολλοί στο όνομα της απόλαυσης του φαγητού θυσιάζουν ένα σωρό άλλες σημαντικότερες απολαύσεις (άσκηση, χορός, σπορ, σεξ, υγεία, περπάτημα, ωραία σέξυ ρούχα σε μέγεθος small ή medium και όχι XL ή XXL και άλλα πολλά).

Τον αντίθετο δρόμο αποφάσισαν να διαβούν 4 φίλες από την Αμερική, οι οποίες αποφάσισαν να χάσουν κιλά μέσω γυμναστικής και να χαίρονται και πάλι με την εμφάνισή τους. Έτσι αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους εμάς που χάνουμε την ελπίδα όταν δούμε 10 επιπλέον κιλά στη ζυγαριά, νομίζοντας ότι δεν έχει επιστροφή. Τελικά όλα είναι θέμα απόφασης, μεθόδου και προσπάθειας. Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει ανέφικτος στόχος. Ας δούμε πώς τα κατάφεραν.

Η Amy-Jo Reid, η Arleen Crespo, η Quasheena Young και η Brooke Steneck έχασαν βάρος ταυτόχρονα βοηθώντας η μια την άλλη στο γυμναστήριο. Έτσι έγιναν αχώριστες φίλες. Μαζί στον αγώνα, μαζί και στη χαρά! Και φυσικά στη νίκη!

Η Arleen Crespo ήθελε να χάσει βάρος γιατί δεν της άρεσε η εμφάνισή της και ήθελε να λάβει μέρος σε έναν Tough Mudder (έναν αγώνα δρόμου και εμποδίων για σκληρές μητέρες, όπως λέγεται. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ). Τα κατάφερε με τη βοήθεια των 3 φίλων της.

Photo credit: Instagram Arleen Crespo

Η Amy-Jo Reid έχασε 47 κιλά σε 4 χρόνια. Εξακολουθεί να γυμνάζεται με τις 3 φίλες της για να φροντίσει να μην τα ξαναπάρει.

Photo credit: Instagram Amy-Jo Reid

Η Brooke Steneck λέει ότι νιώθει πιο ευτυχισμένη αφότου έχασε βάρος.

Photo Credit: Instagram Brooke Steneck

Η Quasheena Young έχασε 48 κιλά και νιώθει τέλεια με τον εαυτό της.

Photo Credit: Quasheena Young

Η Brooke Steneck συχνά κοιτάζει και ποστάρει τις παλιές της φωτογραφίες για να συνειδητοποιήσει την φυσική της εξέλιξη.

Photo Credit: Instagram Brooke Steneck

Η Amy-Jo Reid γυμνάζεται καθημερινά στο γυμναστήριο. Ανέβασε αυτή τη φωτογραφία με τη φράση «Believe in yourself» (Πίστεψε σε σένα). Μπράβο AmyJo και εμείς το ίδιο λέμε, Believe In You!

Photo credit: Instagram Amy-Jo Reid

Συντάκτης: Flowmagazine,

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…