Ταινίες με φιλίες που εξελίχθηκαν σε έρωτα

Συντάκτης: Χριστίνα Γιώτη

Οι άνδρες και οι γυναίκες μπορούν πραγματικά να είναι μόνο φίλοι; Να μην υπάρχει ούτε μια μικρή σπίθα που να τους καίει; Η απάντηση βρίσκεται πάντα κάπου στη μέση. Διότι αυτά τα ερωτήματα δεν μπορούν ποτέ να απαντηθούν με σιγουριά. Με τις παρακάτω ταινίες όμως μπορείτε να καταλάβετε πως οι μεγαλύτεροι έρωτες έχουν γεννηθεί μέσα από μια φιλία.

Just Friends

Όταν ήταν ένας νέος και υπέρβαρος έφηβος, ο Chris Brander ερωτεύτηκε την καλύτερη του φίλη. Αλλά τώρα που έχει ωριμάσει και αδυνατίσει, έχει προβάλει την αίσθηση της απόρριψης στις γυναίκες που συναντά.

 

No Strings Attached

Μια νέα φιλία με οφέλη, αυτή η ταινία αποδεικνύει ότι δεν γίνεται να έχουμε έναν φίλο για το όφελός μας εκτός αν τα οφέλη αυτά περιλαμβάνουν την αγάπη.

 

Friends with Benefits

Δύο φίλοι φοβούνται τη δέσμευση που καθορίζει τις κατευθυντήριες γραμμές για τη νέα τους σχέση, αλλά όταν τα συναισθήματα μπαίνουν στο παιχνίδι, όλα αλλάζουν.

 

Οne day

Αυτή η ταινία μας θυμίζει να μην αφήσουμε ποτέ την αγάπη να γλιστρήσει μέσα από τα χέρια μας, δεν έχει σημασία ποιος θα είναι στην άλλη πλευρά.

 

When Harry Met Sally

Δύο φίλοι προσπαθούν να πάρουν τη φυσική σχέση τους στο επόμενο επίπεδο χωρίς να διακυβεύουν τη φιλία τους.

 

Win a Date With Tad Hamilton

Η Rosalee είναι η πιο γλυκιά κοπέλα στην πόλη, γι ‘αυτό είναι φυσικό ότι ο καλύτερος φίλος της Pete να είναι ερωτευμένος μαζί της, αλλά όταν συναντά τον αγαπημένο της ηθοποιό, ο Pete πρέπει να πολεμήσει ενάντια σε όλες τις πιθανότητες να κερδίσει την καρδιά της.

Συντάκτης: Χριστίνα Γιώτη,

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr