Τα πιο σέξι σημεία του γυναικείου σώματος σύμφωνα με τη γνώμη των αντρών

Συντάκτης: Saky Koulibaly

Είναι λυπηρό να βλέπεις τόσες πολλές γυναίκες να αισθάνονται ανασφάλεια για το σώμα τους εξαιτίας του τι πιστεύουν ότι ψάχνουν ή κοιτάνε οι άντρες. Είναι αλήθεια ότι τα αρσενικά είναι προγραμματισμένα να είναι κάπως επιφανειακά, δίνοντας έμφαση σε συγκεκριμένα σημεία του γυναικείου σώματος όταν ψάχνουν να βρουν ταίρι.

Αλλά πολλές έρευνες αποδεικνύουν ότι οι άντρες θα έδιναν μια τελείως διαφορετική λίστα με τα αγαπημένα τους σημεία από αυτή που θα φαντάζονταν ποτέ οι γυναίκες. Μερικές φορές ο δρόμος προς την καρδιά ενός άνδρα φτάνει από διαφορετικές οδούς, παρά μέσα από κολλητά ρούχα. Για να δούμε που ταξιδεύει το βλέμμα ενός άνδρα πάνω στο γυναικείο σώμα.

1. Μάτια

Πιθανόν αυτή τη στιγμή να σοκάρεστε. Θα πιστεύατε ότι το νούμερο ένα αγαπημένο σημείο ενός άνδρα του γυναικείου σώματος είναι το μπούστο, σωστά; Λάθος! Οι άντρες θέλουν να μας εκπλήσσουν. Σύμφωνα με ορισμένες έρευνες, οι άντρες κατέταξαν ως τη νούμερο ένα επιλογή τους τα μάτια. Παρόλο που έχουν διαφορές μεταξύ τους ως προς το γούστο τους για τα μαλλιά, το στήθος, τα οπίσθια, τα πόδια και τις γάμπες, κάθε άντρας μπορεί να αφοπλιστεί από μια σέξι ματιά.

2. Οπίσθια

Οι γυναίκες μπορούν να αναπληρώσουν την έλλειψη στήθους με τα οπίσθιά τους. Βέβαια αυτό εξαρτάται από τον εκάστοτε άντρα. Κάποιοι έχουν ιδιαίτερη προτίμηση στο στήθος, ενώ άλλοι έλκονται κατά προτίμηση από τα οπίσθια. Οι άντρες μπορεί να είναι χαρούμενοι με διάφορα μεγέθη και σχήματα, οπότε υπάρχει κάποιος άντρας για κάθε είδος γυναικείων οπισθίων.

3. Στήθος

Τώρα φτάσαμε στο προφανές σημείο. Ένα αποκαλυπτικό μπούστο μπορεί να είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεται για να κάνετε έναν άντρα να σας κεράσει ένα, δύο ή πολλά ποτά. Οι γυναίκες που έχουν μεγάλα στήθη συνηθίζουν να το καμαρώνουν και να τα επιδεικνύουν – και οι άντρες φυσικά δεν έχουν κανένα παράπονο.

Εάν δεν είστε τόσο προικισμένη ως προς το στήθος, μην αγχώνεστε.  Μπορείτε να το αντιπαρέλθετε αναδεικνύοντας άλλα μέρη του σώματός σας, όπως το δεύτερο αγαπημένο μέρος των αντρών που συζητήσαμε…

4. Χείλη

Τα γεμάτα φουσκωτά χείλη πραγματικά κάνουν έναν άντρα να ρίξει  δεύτερη ματιά. Μην το πάρετε και τοις μετρητοίς βέβαια, ούτε να τρέξετε να φουσκώσετε τα χείλη σας. Κρατήστε την απλότητά σας. Ένα ελκυστικό κραγιόν ή lip gloss κάνει μια χαρά τη δουλειά του. Οι άντρες θα βάλουν τη φαντασία τους στα υπόλοιπα.

5. Χαμόγελο

Ένα χαμόγελο είναι πραγματικά ένα πανίσχυρο εργαλείο και δεν μπορούν πολλοί άντρες να του αντισταθούν. Οι άντρες μάλιστα παραδέχονται ότι τους ελκύει ένα γυναικείο χαμόγελο, γιατί δείχνει ότι ένας άντρας τις κάνει χαρούμενες και στο κάτω κάτω ο αντρικός εγωισμός λατρεύει να αγαπιέται!

6. Γοφοί

Ένα κορίτσι που καμαρώνει για τους γοφούς του, αποδεικνύει στους άντρες ότι ξέρει να τους κουνάει και δεν υπάρχει τίποτα που να βρίσκουν πιο σέξι οι άντρες. Επίσης οι άντρες προτιμούν τους πιο καμπυλωτούς γοφούς – όση περισσότερη σάρκα τόσο το καλύτερο.

Εάν φοράτε στρινγκ σε σχήμα V που ξεπετάγεται από το παντελόνι σας όταν σηκώνεται λίγο το μπλουζάκι, να το επιδεικνύετε. Γιατί οι άντρες πάντα θέλουν το αρπάξουν.

7. Μαλλιά

Τα μαλλιά μιας γυναίκας συχνά θεωρείται το στοιχείο που την χαρακτηρίζει και υπάρχουν είδη για όλα τα αντρικά γούστα. Κάποιοι άντρες λατρεύουν τις μελαχρινές, ενώ άλλοι προτιμούν τις ξανθές. Κάποιοι άντρες λατρεύουν τα μακριά μεταξένια μαλλιά να τους γαργαλάνε το δέρμα, ενώ άλλοι προτιμούν γυναίκες με κοντό σοφιστικέ μαλλί. Και κάποιοι άντρες πάλι έχουν αδυναμία για αυτές τις άγριες κοκκινομάλλες.

8. Στομάχι

Όλοι οι άντρες θέλουν μια γυναίκα που είναι fit. Το στομάχι το ανέφεραν σχεδόν όλοι οι άντρες σε κάθε έρευνα που έχει γίνει, σαν ένα από τα πιο σέξι σημεία του γυναικείου σώματος. Τους ελκύει η απαλότητα του δέρματος στην περιοχή της κοιλιάς και στους περισσότερους άντρες αρέσουν οι γραμμωμένοι μύες (αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό), τους αρέσει να αισθάνονται πάλι λίγη γυναικεία καμπύλη.

9. Πλάτη

Η πλάτη είναι από τα σημεία που θεωρούνται λιγότερο φετίχ σε σχέση με τα πόδια. Παρόλα αυτά, σέξι γραμμωμένες πλάτες συχνά εμφανίζονται σε καυτές φωτογραφήσεις και τα εξώπλατα φορέματα μπορούν να τρελάνουν έναν άντρα.

Σκύβοντας ή τεντώνοντας λίγο την πλάτη σας είναι συχνά αρκετά για να κάνετε έναν άντρα να ιδρώσει. Εάν προσθέσετε και ένα τατουάζ, ειδικά στην περιοχή των ώμων ή χαμηλά στην πλάτη και είστε «για το χρυσό».

10. Πόδια

Τα πόδια δεν είναι ακριβώς το πρώτο πράγμα που θα φανταζόμασταν ως το πιο σέξι, αλλά παρ’ όλα αυτά συχνά αναφέρονται από τους άντρες ως ερεθιστικά. Το να βλέπουν μια γυναίκα με τακούνια ή με βαμμένα τα νύχια των ποδιών τους σε ένα χαριτωμένο ζωντανό χρώμα, μπορεί πραγματικά να προκαλέσει πολλούς άντρες.

Συντάκτης: Saky Koulibaly,

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.