Συγκινητική πρωτοβουλία οικονομικής ενίσχυσης του Ε.Ε.Σ. από τους μαθητές Δημοτικού της Ερασμείου Ελληνογερμανικής Σχολής

Συντάκτης: Flowmagazine

Influence:

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιος Αυγερινός, συνοδευόμενος από την Τομεάρχη Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών κ. Μαρίνα Σταμάτη και τον Αρχηγό του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών Αθήνας κ. Ηρακλή Μαρκουΐζο, μετέβη στην Εράσμειο Ελληνογερμανική Σχολή, στην Παλλήνη, όπου παραβρέθηκε σε μία ιδιαιτέρως συγκινητική εκδήλωση που διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση του Σχολείου, το διδακτικό προσωπικό και τους μικρούς μαθητές σε χώρο του κλειστού γηπέδου.

Αφορμή στάθηκε η ξεχωριστή πρωτοβουλία των μαθητών και των μαθητριών όλων των τάξεων του Δημοτικού της Ερασμείου Σχολής να συγκεντρώσουν χρήματα και να τα παραδώσουν στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, με σκοπό να διατεθούν για την υποστήριξη συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη, και ιδιαίτερα για την ενίσχυση των πληγέντων κατοίκων της Δυτικής Αττικής.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. στο χαιρετισμό που απηύθυνε, παρουσία της Διεύθυνσης και των εκπαιδευτών του Σχολείου, ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά του τους μαθητές και τις μαθήτριες της Ερασμείου Ελληνογερμανικής Σχολής για τη γενναιόδωρη χειρονομία τους, ευχόμενος υγεία και δύναμη για το νέο έτος.

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…