Σταματήστε να αποκαλείτε τις γυναίκες «κούγκαρ»!

Συντάκτης: Saky Koulibaly

Γυναίκες που τα φτιάχνουν με νεότερους άντρες πάντοτε υπήρξαν. Οι μεγαλύτερες γυναίκες κερδίζουν την εκτίμηση πολλών αντρών. Επομένως υπάρχει αμοιβαία συμφωνία και γιατί θα έπρεπε αυτό να μας σοκάρει;

Κούγκαρ; Αυτό είναι το όνομα ενός ζώου όχι ιδιαίτερα συμπαθητικού. Αυτό το ζώο ορμάει πάνω στη λεία του με σκοπό να την κατασπαράξει. Λες και οι γυναίκες επιτίθενται στους άντρες συντρόφους τους και τους ληστεύουν.

Οι άντρες που επιλέγουν να παντρευτούν μια 20χρονη ονομάζονται «πυγμαλίωνες», μια σαφώς θετική λέξη! Οι λέξεις που επιλέγονται για να χαρακτηρίζουν ανθρώπους ή πράγματα δεν είναι ποτέ ασήμαντες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όχι πολύ παλιότερα οι γυναίκες μετά την εμμηνόμαυση θεωρούνται μεγάλες και ήταν αδιανόητο να έχουν σεξουαλικές σχέσεις. Τα κούγκαρς ξέρουν να διαφοροποιούν ανάμεσα στην απόλαυση και την αναπαραγωγή, το οποίο δυστυχώς δεν είναι η περίπτωση για όλες τις γυναίκες.

Παρ’ όλα αυτά, βλέπουμε καθημερινά ότι οι γυναίκες ανεξαρτήτως της ηλικίας τους πάντοτε ψάχνουν για μια πιο μακροχρόνια δέσμευση σε σχέση. Είναι επίσης και η περίπτωση των αποκαλούμενων «cougars» στο κάτω κάτω της γραφής. Δεν διαλέγουν πάντα έναν νεότερο άντρα για τις σεξουαλικές του επιδόσεις. Κάποιες κάνουν αυτή την επιλογή για να δείξουν ότι είναι ακόμα ελκυστικές. Αυτό δεν λέγεται κούγκαρ, λέγεται ελεύθερη γυναίκα.

Μια ελεύεθρη γυναίκα είναι μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει και το αποκτά χωρίς να έχει την ανάγκη να αποκατασταθεί. Άλλωστε ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσεις έναν άντρα, είναι το να του δείξεις την ελευθερία σου σαν γυναίκα.

Οι γυναίκες θα απελευθερωθούν όταν θα συνειδητοποιήσουν ότι το σώμα τους είναι μια πηγή ευχαρίστησης, πρώτα από όλα για τις ίδιες. Γι’ αυτό είναι επίσης σημαντικό να εκπαιδευτούν οι άντρες ώστε να δίνουν ευχαρίστηση σε μια γυναίκα, όπως η ίδια επιθυμεί. Αυτό δεν κερδίζεται πάντα με την εμπειρία, αλλά με τη γνώση. Μπορεί να έχεις εξίσου κακές σεξουαλικές εμπειρίες με νέους άντρες, όσο και με μεγαλύτερους, ίσως και περισσότερο. Επομένως δεν είναι απαραίτητο να γίνεις «κούγκαρ» για να έχεις έναν εραστή που θα σου χαρίσει την απόλαυση που αναζητάς…

Συντάκτης: Saky Koulibaly,

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.