Σουφλέ σοκολάτας …όνειρο!!!

Συντάκτης: Λορένα Μέμα

Το σουφλέ το απολαμβάνεις κάθε στιγμή και σερβίρεται ζεστό!  Δεν θα σας παιδέψει σαν γλυκό, αρκεί να έχετε κουβερτούρα στο ντουλάπι της κουζίνας και αυγά στο ψυγείο.  Ο τέλειος συνδυασμός είναι να το συνοδέψετε με παγωτό βανίλια!
 

Υλικά
6 αυγά
1 φλ.  ζάχαρη
1 κουβερτούρα
1,5 φλ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
250 γρ. βούτυρο

Εκτέλεση

  • Λιώνετε την κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο σε χαμηλά φωτιά (μπεν μαρί).
  • Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάτε τα αυγά, τη ζάχαρη και το αλεύρι μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μίγμα.
  • Προσθέτετε και την κουβερτούρα στο μίγμα και ανακατεύετε απαλά με την σπάτουλα
  • Βάζετε το σουφλέ σε ένα πυρίμαχο σκεύος (ή σε φορμάκια) και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για 5 λεπτά.
  • Το σουφλέ σας είναι έτοιμο για να το απολαύσετε. Εμπρός λοιπόν…

Συντάκτης: Λορένα Μέμα,

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.