Σαλάτα με σολωμό και αβοκάντο

Συντάκτης: Άννα Φρύνη

Σαλάτα με σολωμό και αβοκάντοΜια σαλάτα μπόμπα! Μπορείτε να τη δείτε και ως ορεκτικό ή ως πλήρες γεύμα. Ένας εκρηκτικός συνδυασμός γεύσεων όπου εξισορροπεί η μία την άλλη. Γλύκα με σπιρτάδα και κάψιμο παντρεύονται με δροσιά και αλμύρα. Σαν ταξίδι για όλες τις αισθήσεις. Τολμάτε να το δοκιμάσετε;

Υλικά

– 1 αβοκάντο

– 100 γρ. φιλέτο καπνιστού σολωμού

– ½ κρεμμύδι

– 1 καρότο

– 3 κουταλιές της σούπας γιαούρτι στραγγιστό

– 1 κουταλάκι ξύδι μπαλσάμικο

– 1 κουτάλι της σούπας λάδι

– 1 κουταλάκι μέλι

– αλάτι

Εκτέλεση

  • Καθαρίζετε το αβοκάντο, το κόβετε σε κυβάκια και αλατίζετε.
  • Καθαρίζετε το καρότο και το κόβετε στα δυο.
  • Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και ρίχνετε όλα τα υλικά στο μπλέντερ να ανακατευτούν.
  • Όταν γίνει μια ομοιογενής σάλτσα περιχύνετε με αυτή το αβοκάντο και τοποθετείτε από πάνω σε λωρίδες το σολωμό. Καλή σας απόλαυση!

Συντάκτης: Άννα Φρύνη,

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.