Πρωτότυπες σελίδες στο Facebook

Συντάκτης: Μαρία Καϊλάνη

Influence:

Το Facebook εκτός από το ότι αριθμεί εκατομμύρια μέλη τα τελευταία χρόνια, έχει γίνει και ο χώρος προώθησης και επικοινωνίας της δουλειάς ατόμων, αλλά και διαφόρων προϊόντων. Με την δυνατότητα δημιουργίας σελίδας μπορεί ο καθένας να επικοινωνήσει και στην πιο απομακρυσμένη περιοχή του κόσμου τι εμπορεύεται, αλλά και τι έχει δημιουργήσει. Κάνοντας μία αναζήτηση εκτός από συνηθισμένες και απλές σελίδες μπορεί κανείς να βρει και πολύ πρωτότυπες. Μερικές από αυτές είναι:

1. Humans of New York

Πρόκειται για μία σελίδα με ιστορίες τυχαίων ανθρώπων στην Νέα Υόρκη. Ξεκινώντας από ένα ευτυχισμένο ζευγάρι που γνωρίστηκε μέσω προξενιού και φτάνοντας σε έναν ηθοποιό που εργάζεται ως αστυνομικός για να πληρώνει τους λογαριασμούς. Πρόκειται για μία σελίδα με υπέροχες φωτογραφίες από τους δρόμους της πόλης, επαγγελματικές και προσεγμένες, συνοδευόμενες πάντα από τις ιστορίες των ανθρώπων μέσα σε αυτές.

2.The Chicken Chick at Egg Carton Labels

Πρόκειται για μία σελίδα λιανικού εμπορίου πώλησης ετικετών για κουτιά αυγών και άλλων προϊόντων που σχετίζονται με τα κοτόπουλα. Δεν πρόκειται για μία βαρετή σελίδα, αφού έχει ενδιαφέρον γιατί οι διαχειριστές της δημιουργούν ενδιαφέρουσες συζητήσεις με τους ακόλουθους. Το περιεχόμενο της σελίδας ανανεώνεται συνεχώς με φωτογραφίες, οι οποίες περιέχουν αρκετά αστεία.

3. Qubies

Η συγκεκριμένη είναι μία αυστραλιανή εταιρεία που βοηθά τους πελάτες να καταψύχουν και να αποθηκεύουν μητρικό γάλα και παιδικές τροφές. Είναι μία σαφής σελίδα και δείχνει αμέσως στους επισκέπτες της περί τίνος πρόκειται. Οι διαχειριστές διαθέτουν χιούμορ και κάνουν συχνά ποστ.

4. Bra Queen

Η Renee Mayne είναι σύμβουλος επιχειρήσεων & blogger στη BRA QUEEN. Εάν σκέφτεστε να ξεκινήσετε τη δική σας γραμμή εσωρούχων ή επιχείρηση, αυτή η σελίδα έχει εξαιρετικές συμβουλές. Πρόκειται για μία προσωπική σελίδα που πραγματεύεται την ζωή της Ρενέ και την ρουτίνα της.

5. Ripple Kindness Project

Το συγκεκριμένο είναι ένα πρόγραμμα εκμάθησης για το δημοτικό σχολείο και ένα κοινοτικό που διδάσκει καλοσύνη και ευγένεια. Δείχνει βασικά στον κόσμο τη δύναμη της καλοσύνης για να ενδυναμώσει και να δημιουργήσει θετικές συνδέσεις και πολιτισμό. Περιέχει ισχυρές ιστορίες για πράξεις καλοσύνης από απλούς ανθρώπους.

Συντάκτης: Μαρία Καϊλάνη,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.