Πρωτότυπα DIY πόμολα για τα ντουλάπια σας

Συντάκτης: Χριστίνα Γιώτη

Τα χερούλια συνήθως κυμαίνονται στα ίδια πλαίσια χωρίς κάποια ιδιαιτερότητα, μπορεί να βγαίνουν σε πολλά σχέδια αλλά συνήθως είναι και  πολύ ακριβά. Υπάρχουν όμως οικονομικές λύσεις από υλικά που σίγουρα έχουν όλα τα σπίτια. Δοκιμάστε να ανανεώσετε το σπίτι σας με μια δική σας πινελιά.

Χερούλια από κουτάλια και πιρούνια

Διαλέξτε είτε καινούρια μοντέρνα σκαλισμένα σετ και στολίστε τα ντουλάπια τις κουζίνας σας, είτε παλαιωμένα κουτάλια ή πιρούνια για ένα πιο vintage στυλ. Οι τρύπες γίνονται εύκολα με δράπανο σε αργή ταχύτητα.

Χερούλι από χοντρό σχοινί

Ένας πολύ εύκολος τρόπος να φτιάξετε χερούλι από σχοινί. Αφού έχετε κάνει τους κόμπους περνάτε το σχοινί ανάμεσα στις τρύπες και τα δένετε ξανά με κόμπο.

Χερούλι από φελλό

Αφού έχετε περάσει τη βίδα στο ντουλάπι σας, καρφώστε τον φελλό σιγά σιγά, γυρίζοντάς το. Ένα ιδιαίτερο στυλ που μπορείτε να το κάνετε στο ντουλάπι που φυλάτε τα ποτά σας.

Χερούλι από παιδικά παιχνίδια

Τι πιο βολικό και όμορφο για ένα παιδικό δωμάτιο. Στολίστε τα συρτάρια- ντουλάπια των παιδιών σας με χερούλια από παιχνίδια, μια οικονομική και ιδιαίτερη λύση. Πάρτε ένα μικρό παιχνίδι, όποιο εσείς προτιμάτε και κολλήστε το με μια δυνατή κόλλα στιγμής. 

Χερούλια από πέτρες

Αν θέλετε να δώσετε μια καλοκαιρινή διάθεση στο σπίτι σας, καιρός να αλλάξετε τα χερούλια των ντουλαπιών σας. Μια εύκολη και οικονομική διαδικασία που θα σας ωφελήσει στην αλλαγή κλίματος του σπιτιού σας. Πάρτε μεγάλες πέτρες ομοιόμορφες που έχετε περιμαζέψει από την θάλασσα, κολλήστε πάνω τους βίδες με μια κόλλα στιγμής. Περάστε την βίδα από την τρύπα και σφίξτε με κάποιο παξιμάδι.

Συντάκτης: Χριστίνα Γιώτη,

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr