Πρόγραμμα υποτροφιών της PwC (ακαδημαϊκό έτος 2015-2016)

Συντάκτης: Αναστασία Καρούτη, Εκπαιδευτικός, μεταφράστρια

Πρόγραμμα υποτροφιών της PwC (ακαδημαϊκό έτος 2015-2016)Η PwC  (PricewaterhouseCoopers) Ελλάδος ξεκίνησε και για φέτος το πρόγραμμα υποτροφιών της. Από τις 23 Απριλίου έως και τις 15 Μαΐου 2015 τρέχει η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016. Όσοι και όσες ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε κάποιο μεταπτυχιακό πρόγραμμα το επόμενο ακαδημαϊκό έτος, μπορείτε να υποβάλλετε αίτηση για κάλυψη των διδάκτρων σας!

Σε ποιους και ποιες απευθύνεται το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα υποτροφιών της PwC απευθύνεται σε αποφοίτους ή/και τελειοφοίτους ΑΕΙ.  Όπως αναφέρει η εταιρεία, οι υποτροφίες προσφέρονται για την πλήρη ή μερική κάλυψη διδάκτρων, για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα ή το εξωτερικό (με εξαίρεση επαγγελματικούς τίτλους και διδακτορικά προγράμματα). Οι υποτροφίες καλύπτουν τους παρακάτω κλάδους σπουδών:

  • Computer Science (Πληροφορική)
  • Ναυτιλία
  • Χρηματοοικονομική & Λογιστική
  • Διοίκηση Επιχειρήσεων
  • Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού
  • Αναλογιστικής (Actuarial)
  • Engineering (Πολυτεχνικές Σχολές). 

Στο πρώτο στάδιο του προγράμματος οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονική αίτηση μέχρι τις 15 Μαΐου 2015 στο www.pwc.gr/scholarships.   

Σχετικά με το πρόγραμμα υποτροφιών

Το πρόγραμμα υποτροφιών της PwC υλοποιείται επιτυχώς από το 2001 και εντάσσεται στο πλαίσιο της εταιρικής υπευθυνότητας της εταιρείας για την καθοδήγηση στη σωστή εκπαιδευτική και επαγγελματική σταδιοδρομία διακεκριμένων και ταλαντούχων νέων. Μέχρι σήμερα, η PwC έχει βοηθήσει πάνω από 100 φοιτητές να συνεχίσουν την ακαδημαϊκή τους εκπαίδευση. 

Μπορεί κανείς να λάβει περισσότερες πληροφορίες εάν επικοινωνήσει με την εταιρεία στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  pwc.scholar@gr.pwc.com.   

Λίγα λόγια για την PwC

Η εταιρεία αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών λογιστικής, τήρησης βιβλίων και ελέγχου και παροχής φορολογικών υπηρεσιών. Στη σημερινή μορφή της συγκροτήθηκε το 1998, έπειτα από τη συγχώνευσης των εταιρειών Price Warehouse και Coopers & Lybrand που είχαν την έδρα τους στο Λονδίνο.

Πρόγραμμα υποτροφιών της PwC (ακαδημαϊκό έτος 2015-2016)Το δίκτυο της εταιρείας είναι ενεργό σε 157 χώρες και απαρτίζεται από περισσότερα από 195.000 στελέχη, που δεσμεύονται να παραδίδουν ποιοτικό έργο στις ελεγκτικές, φορολογικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες που αναλαμβάνουν. Στην Ελλάδα, η εταιρεία είναι ο μεγαλύτερος πάροχος επαγγελματικών υπηρεσιών, με εγκαταστάσεις στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και με περισσότερους από 800 εργαζόμενους.  

Η επωνυμία “PwC” αναφέρεται στο δίκτυο των εταιρειών μελών και/ή σε μία ή περισσότερες από τις εταιρείες μέλη, κάθε μία από τις οποίες αποτελεί μια ξεχωριστή νομική οντότητα.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία (αγγλικά): www.pwc.com

Συντάκτης: Αναστασία Καρούτη, Εκπαιδευτικός, μεταφράστρια

Σπούδασε Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και Μετάφραση στο Κέντρο Εκπαίδευσης Μεταφραστών…