Μια πραγματική γυναίκα& στο σώμα μιας barbie

Συντάκτης: Χριστίνα Γιώτη

Πόσο περίεργο ακούγεται και φαίνεται να υπάρχει μια γυναίκα που να μοιάζει στην Barbie; Η Valeria Lukyanova με ξανθά μαλλιά, μεγάλα γυάλινα μάτια, μακριά πόδια, άψογη στο make-up, μικροσκοπική μέση και μεγάλο στήθος, ήταν ανησυχητικά παρόμοια με την εικονική Barbie. Σαν παιδί, η Lukyanova είχε μια πολύ μεγάλη συλλογή με κούκλες, και της κίνησε το ενδιαφέρον από πνευματικής άποψης όπως αναφέρει.

Η Valeria Lukyanova γεννήθηκε στις 23 Αυγούστου, το 1985 γεννήθηκε στο Tiraspol, Μολδαβίας διέμενε στην Οδησσό της Ουκρανίας από τότε που ήταν 16 ετών μέχρι το 2014, και ισχυρίζεται ότι είναι της «Ανατολικής Βαλτικής, αλλά πιο κοντά στη σκανδιναβική» καταγωγή.

Είναι μοντέλο και ηθοποιός, αξιοσημείωτη για την ομοιότητά της με μια κούκλα Barbie, με διάφορες πηγές της να την περιγράφουν ως, μια «πραγματική Barbie κούκλα» και «ανθρώπινη Barbie». Η Lukyanova είναι  εκπαιδεύτρια στη Σχολή Out-of-Body Travel, ένα διεθνές σχολείο στο οποίο οι εκπαιδευτές δείχνουν στους μαθητές πώς να αφήσουν το φυσικό σώμα για το πνευματικό.

Για να ενισχύσει την εμφάνισή της χρησιμοποιεί μακιγιάζ, φακούς επαφής, πράσινο / γκρι / μπλε.  Έχει δηλώσει ότι είχε εμφυτεύματα στήθους, αλλά ότι το υπόλοιπο σώμα της είναι εντελώς φυσικό, χάρις στην καθημερινή γυμναστική και ειδική διατροφή καθώς είναι μια αυστηρή χορτοφάγος.

Το 2007, η Valeria Lukyanova κέρδισε το Παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Diamond Crown of the World», κατά περίπου 300 διαγωνιζόμενους. Έτσι η Lukyanova ανέπτυξε μια παγκόσμια εικόνα Barbie από την εμφάνισή της αφότου δημοσίευσε πολλές φωτογραφίες και βίντεο στο διαδίκτυο. Η πρώτη επίσημη συνέντευξη και φωτογραφίες της έξω από τη Ρωσία στάλθηκαν από μια ιστοσελίδα που ονομάζεται Ιεζάβελ.

Συντάκτης: Χριστίνα Γιώτη,

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr