Ποτέ μου δε φοβήθηκα τους σκύλους…

Συντάκτης: Μαρία Σκαμπαρδώνη

Influence:

Ποτέ μου δε φοβήθηκα τους σκύλους.  Δε φοβήθηκα μήπως με δαγκώσουν και με τραυματίσουν. Ποτέ δε γνώρισα κακό από εκείνους, ποτέ δεν ήρθε βλάβη στο σώμα και την ψυχή μου από αυτούς. Ποτέ μου δε φοβήθηκα τους σκύλους. Ούτε τα άγρια δόντια τους, ούτε το άγριο βλέμμα τους. Δε γνώρισα άλλο πλάσμα στη ζωή μου που να μπορεί να με αγαπήσει περισσότερο από εκείνα. Αυτή τη λαχτάρα στα μάτια τους για να με δούνε, σε κανέναν  άνθρωπο εγώ δεν τη συνάντησα.

Ποτέ μου δε φοβήθηκα τους σκύλους. Δε φοβήθηκα τη ματιά τους, τα δόντια τους και το μεγάλο τους σώμα. Κανένα άλλο πλάσμα δεν έχει τρέξει με τόση ορμή και λαχτάρα επάνω μου για να με καλωσορίσει στο σπίτι όπως εκείνο.

Στη ζωή μου μόνο τους ανθρώπους φοβήθηκα. Δαγκωματιές, πληγές και βλάβες μόνο αυτοί μου προξένησαν. Στο σώμα και την ψυχή μου τραύματα μόνο εκείνοι προξένησαν. Αυτούς προσέχω πλέον περισσότερο, αυτούς δεν εμπιστεύομαι απόλυτα και σε αυτούς αρνούμαι πλέον να ανοίγω την καρδιά μου σα τριαντάφυλλο.

Τους ανθρώπους φοβάμαι, όχι τους σκύλους. Οι σκύλοι είναι οι καλύτεροι φίλοι που θα μπορούσα να έχω, η πιο αληθινή μου παρέα και ο λόγος που πιστεύω στην αγάπη χωρίς όρους.

Συντάκτης: Μαρία Σκαμπαρδώνη,

Influence:

Δημοσιογράφος στο επάγγελμα, προσπαθώ μέσω της γραφής μου για τη διερεύνηση της αλήθειας. Γνώστρια της Αγγλικής και της Γαλλικής γλώσσας…