Πώς βλέπουν οι άντρες τα σέξι εσώρουχα;

Συντάκτης: Σπυριδούλα Τσομή

Influence:

Το ανθρώπινο οπτικό νεύρο είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που επηρεάζουν την ερωτική  ζωής μας. Η εικόνα που βλέπουμε ψάχνοντας για το έτερο ήμισυ, τα ερεθίσματα που θα δούμε από αυτόν,  το βλέμμα και ο τρόπος που θα μας κοιτάξει!

Στο ερωτικό παιχνίδι δεν θα μπορούσαν αυτές οι όμορφες εικόνες να μην εξιτάρουν την φαντασία μας, να μην απογειώνουν σε άλλο επίπεδο, να μην μας κάνουν να νιώθουμε ιδιαίτερα ποθητές.

Τι λένε λοιπόν οι άνδρες για όλα αυτά; Τους παίρνουν τα μυαλά τα τερτίπια και τα θεάματα; Σίγουρα κανέναν δεν αφήνουν ασυγκίνητο! Γιατί να ξέρετε όσο πιο σέξι είστε, τόσο πιο πολύ έλκετε τον σύντροφό σας!

Είναι τα εσώρουχα και οι έρευνες αποκαλυπτικές! Μια νέα Βρετανική έρευνα δίνει τις απαντήσεις. Ας μάθουμε λοιπόν τι λατρεύουν τα αγόρια, για να τους το προσφέρουμε!

Καλό θα είναι όπως καταλαβαίνουμε, να επιλέγουμε εσώρουχα που να φτιάχνουν την ερωτική διάθεση του συντρόφου μας.

Όπως έδειξε η μελέτη λοιπόν, τα εσώρουχα που επιλέγει να φορέσει μια γυναίκα έχουν μεγάλο αντίκτυπο στο πώς την βλέπει ο άντρας ως θηλυκό.
Σχεδόν όλοι οι άντρες κι όλες οι γυναίκες που ρωτήθηκαν, συμφώνησαν σε ένα πράγμα. Πως τα εσώρουχα επηρεάζουν το πόσο ελκυστικό θεωρούν τον/την σύντροφό τους. Μάλιστα πάνω από τους μισούς άντρες είπαν πως κρίνει μια γυναίκα από το πόσο ελκυστικά είναι τα εσώρουχα που φοράει.   Πάνω από το 50% των ανδρών παραδέχθηκαν ότι θα σχολίαζαν αρνητικά μια γυναίκα εάν δεν είχε επιλέξει ωραία εσώρουχα.

Σύμφωνα με την έρευνα που έγινε μέσω της εφαρμογής για κινητά OnePulse, το 86% των ανδρών δήλωσε ότι το είδος των εσωρούχων που φοράει η γυναίκα τους επηρεάζει στο πόσο ελκυστική την θεωρούν. Το 71% των γυναικών δήλωσε ότι το είδος των εσωρούχων ενός άνδρα “μετράει” πολύ στο πώς τον φαντάζονται στο σεξ.

Ποια εσώρουχα είναι εκείνα που “ανάβουν” άντρες και γυναίκες αντίστοιχα; Η έρευνα έδειξε ότι οι άντρες προτιμούν πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο σε μια γυναίκα, όταν εκείνη φοράει “σετ” σουτιέν και εσώρουχο. (Το  43% των αντρών είπε ότι είναι το καλύτερό τους). Και μάλιστα συνδυασμένα με ένα ζευγάρι όμοιες ψηλές κάλτσες ή ζαρτιέρες. Την ίδια στιγμή φαίνεται πως στους άνδρες δεν αρέσουν καθόλου οι κορσέδες σε μια γυναίκα.

Αντίθετα με την κοινή πεποίθηση, μόνο το 19% των ανδρών θεωρεί ότι το στρινγκ είναι ελκυστικό. Την ίδια στιγμή μόλις το 6% δήλωσε ότι θεωρεί “σέξι” το baby doll.

Άντρες και γυναίκες όμως συμφωνούν και σε κάτι άλλο. Πως τα παλιά ή άβολα αντρικά εσώρουχα τύπου “μπόξερ” δεν είναι αποδεκτά. Το 59% των γυναικών λέει ότι κρίνει αρνητικά έναν άντρα όταν εκείνος φοράει κάτι τέτοιο. Το 52% των ανδρών λέει το ίδιο για τα παλιά εσώρουχα των γυναικών.

Στον έρωτα όλες οι αισθήσεις μετράνε! Μία ωραία εικόνα, ένα μαγευτικό άρωμα, ένα τρυφερό άγγιγμα, η γεύση του φιλιού! Όλα μας ξεσηκώνουν! Αυτή είναι η μαγεία του έρωτα! Και τα εσώρουχα, δίνουν ακόμη περισσότερη μαγεία…

Συντάκτης: Σπυριδούλα Τσομή,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr