Πώς το delivery σου σώζει τη ζωή!

Συντάκτης: Θωμάς Κυργιόπουλος

Influence:

Υπάρχουν διάφορα προτερήματα στο να είναι κανείς τακτικός ή πιστός πελάτης σε ένα μπαρ ή εστιατόριο. Όχι  μόνο αυτές οι επιχειρήσεις εκτιμούν πως η δική σου σταθερή παρουσία τους κρατά ενεργούς, αλλά συνήθως  θα σε  καλωσορίσουν κάθε φορά που επισκέπτεσαι την επιχείρηση, σαν να είσαι ένας  παλιός φίλος. Ο πελάτης Κirk Alexander ήταν όχι μόνο φανατικός φίλος της πίτσας, αλλά ήταν επίσης φίλος με τους ανθρώπους από τους οποίους τις παράγγελνε.

Ο Kirk 47 ετών  έδινε παραγγελία με τέτοια συχνότητα, ώστε όταν απείχε από την ηλεκτρονική  παραγγελία για σχεδόν δύο εβδομάδες, 11 μέρες  συνολικά, το προσωπικό στο αγαπημένο του  Dominos ανησύχησε υπερβολικά. Τόσο ώστε η υπάλληλος Tracy Hamblen αποφάσισε να τον επισκεφθεί στο σπίτι του για να διαπιστώσει αν είναι καλά. Όταν η Tracy έφτασε στο σπίτι του Kirk, διαπίστωσε ότι παρότι τα φώτα και η τηλεόραση ήταν αναμμένα, κανείς δεν απαντούσε  στο χτύπημα της πόρτας. Προσπάθησε ακόμα να τον καλέσει στο κινητό του τηλέφωνο,  αλλά αυτό την  οδηγούσε αμέσως σε ηχητικό μήνυμα. Κάτι δεν πήγαινε καλά.

Σε πανικό και μη  γνωρίζοντας τι άλλο να κάνει, η Tracy επικοινώνησε με την διευθύντριά της Jenny Seiber,  η οποία με την σειρά της ειδοποίησε την τοπική αστυνομία: «Εδώ  Dominos pizza  έχουμε ένα πελάτη που συνήθως  παραγγέλνει  σε εμάς κάθε βράδυ έτσι άρχιζε το απελπισμένο τηλεφώνημα στο 911».

Όταν οι υπάλληλοι της περιφέρειας Marion έφτασαν  στο σπίτι του Kirk μπόρεσαν  να ακούσουν  κάποιον από μέσα να καλεί σε βοήθεια. Αφού κατάφεραν να μπουν στο σπίτι οι αστυνομικοί βρήκαν τον Kirk  στο πάτωμα, αφού είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή, όπως συμπέραναν.

Το ασθενοφόρο κλήθηκε και ο Kirk μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο όπου και ειπώθηκε ότι βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση. Αν και οι γιατροί δεν ήταν σε θέση να καθορίσουν  για πόσο χρόνο πριν είχε υποστεί την ανακοπή, ευτυχώς φάνηκε ότι θα μπορούσε να έχει μια πλήρη  ανάνηψη.

«Παραγγέλνει κάθε μέρα ή μέρα παρά μέρα» είπε στους δημοσιογράφους η Sara  Fuller, γενική διευθύντρια  του  Domino’s». Η παραγγελία του εμφανίζεται στην οθόνη γιατί παραγγέλνει  on line έτσι βλέπουμε την παραγγελία του και σχολιάζουμε κάπως έτσι  «Να η παραγγελία του  Kirk».

Ακούστε τον ταπεινό τρόπο που αυτό το προσωπικό περιέγραψε τον ρόλο τους στο να σώσουν τη ζωή του Kirk.  «Είναι επειδή με ανθρώπους σαν αυτούς και πιστούς  πελάτες,  σαν τον Kirk τέτοιου είδους διασώσεις  είναι πιθανόν να ξεκινήσουν». Ο Κirk δεν θα μπορούσε να είναι  σώος, αν δεν υπήρχαν  οι φίλοι του από το Domino’s.

Συντάκτης: Θωμάς Κυργιόπουλος,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr