Οίκος& celia kritharioti: Μία επίδειξη για καλό σκοπό

Συντάκτης: Εύη Λιόλιου

Ένα από τα μεγαλύτερα fashion events της χρονιάς στη χώρα μας, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16 Μαΐου στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Η γνωστή και παγκοσμίου φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια Celia Kritharioti, επέλεξε το χώρο του ιδρύματος, το οποίο άνοιξε πρώτη φορά τις πύλες του για επίδειξη μόδας. Με μότο «Όλοι μαζί για έναν σκοπό» η σχεδιάστρια κατάφερε να κερδίσει τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις από τους καλεσμένους, προσφέροντάς τους παράλληλα έναν αέρα εξωτερικού. Φυσικά, η επίδειξη είχε ταυτόχρονα και φιλανθρωπικό χαρακτήρα με τα έσοδα των προσκλήσεων να διατίθενται στο ίδρυμα «Όραμα Ελπίδας».

Με τη μοναδική θέα και τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο να συμπληρώνουν το σκηνικό, η γνωστή σχεδιάστρια παρουσίασε τη νέα της συλλογή Celia Kritharioti Haute Couture SS2017, κλέβοντας όλα τα βλέμματα και χαρίζοντας στην Αθήνα ένα από τα καλύτερα και πιο ιδιαίτερα fashion show των τελευταίων ετών.

Εντύπωση, επίσης, προκάλεσε η παρουσία της καλλονής και φίλη της Celia, Isabeli Fontana, η οποία ταξίδεψε ως την Ελλάδα για να παρευρεθεί στο event. Ακόμη, μεταξύ των υπόλοιπων μοντέλων της επίδειξης περπάτησε και η κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού, Αμαλία Κωστοπούλου.

Τέλος, πολλές ήταν και οι κυρίες των κοσμικών κύκλων της Αθήνας και της εγχώριας showbiz που έδωσαν το παρών. Μεταξύ άλλων η Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως Μαριάννα Κ. Βαρδινογιάννη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Σάσα Σταμάτη.

Συντάκτης: Εύη Λιόλιου,

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.