Οι τρεις αποχρώσεις που έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της street style σκηνής

Συντάκτης: Σταματία Γούλα

Influence:

Αν υπάρχει κάτι που μπορούμε να μάθουμε από τη street style σκηνή αυτό είναι σίγουρα οι τάσεις που πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν κάθε σεζόν σε ρούχα και αξεσουάρ. Ποια είναι λοιπόν τα χρώματα που κυριάρχησαν θριαμβευτικά στους δρόμους και αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των fashionistas; Καφέ, ροζ και κόκκινο. Είτε επιλέξετε να τα φορέσετε σε μικρές δόσεις, είτε σε head-to-toe μονοχρωματικά σύνολα, αυτά τα χρώματα θα είναι σίγουρα οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της σεζόν.

Καφέ

Με τεράστια επιτυχία στα fashion shows, το καφέ απέδειξε πως μπορεί να αντικαταστήσει επάξια το μαύρο. Είτε πρόκειται για ταμπά τσάντες, είτε για ρούχα σε ανοιχτές και πιο σκούρες αποχρώσεις του καφέ, η απόχρωση επέστρεψε και αφού οι street stylers δείχνουν να το απολαμβάνουν, ίσως ήρθε η ώρα να το εντάξετε κι εσείς στη γκαρνταρόμπα σας.

Ροζ

Μπορεί να μην αποτελεί είδηση και σίγουρα όχι κάτι καινούργιο στον κόσμο της μόδας, αλλά το ροζ κατάφερε να μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας. Οι στιλιστικές επιλογές περιλαμβάνουν από παστέλ μέχρι εντυπωσιακά έντονες ροζ αποχρώσεις, αποδεικνύοντας πως η δημοφιλής απόχρωση γίνεται για ακόμη μία φορά ο κυρίαρχος του street style παιχνιδιού.

Κόκκινο

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά και όπου υπάρχει ροζ θα υπάρχει και κόκκινο. Η νέα αγαπημένη απόχρωση των σχεδιαστών, το φλογερό κόκκινο, συνεχίζει να απολαμβάνει στιγμές δόξας στις εμφανίσεις των διάσημων fashionistas. Όποια κι αν ήταν η επιρροή που ξεκίνησε αυτή τη χρωματική επανάσταση, ένα είναι σίγουρο: κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει μία γυναίκα ντυμένη στα κόκκινα.

Συντάκτης: Σταματία Γούλα,

Influence:

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών…