Οι συμπεριφορές ενός συντρόφου που αξίζει

Συντάκτης: Μαρίνα Σίσκου

Influence:

Μία σκληρή αλήθεια των ανθρώπινων σχέσεων έγκειται στο γεγονός ότι η έλξη ή ακόμη και το συναίσθημα μεταξύ δύο ανθρώπων δεν είναι πάντοτε ικανά να εγγυηθούν την επιτυχία ενός ερωτικού δεσμού σε βάθος χρόνου.

Δύο σύντροφοι, πέρα από ερωτευμένοι, καλό είναι να είναι επίσης παρόμοια προσανατολισμένοι στη ζωή τους.

Ορισμένες από τις δεκαπέντε ακόλουθες ιδιότητες τις οποίες απαριθμούμε, μαρτυρούν ένα περίσσευμα προσπάθειας την οποία καταβάλλει ένας –εν δυνάμει- αφοσιωμένος σύντροφος της ζωής.

Κάνει ένα βήμα παραπάνω

Ανάμεσα σε μία πληθώρα ενεργειών που μπορεί να κάνει ένας σύντροφος, υπάρχει πάντα το κάτι παραπάνω που έχει μία ιδιαίτερη σημασία. Το τι μπορεί αυτό να είναι, ποικίλλει είναι ωστόσο μία πράξη που θα σας αλλάξει τη ροή της ημέρας και τη διάθεση. Ίσως παραδείγματος χάριν, να σας πάρει το αγαπημένο σας παγωτό.

Εσείς είστε το επίκεντρο της προσοχής του

Είστε το κέντρο της προσοχής του, είτε βρίσκεστε έξω είτε είστε σε έναν περίπατο, είτε είστε οι δύο σας. Είστε μαζί και επικοινωνείτε χωρίς διαταραχές από περισπασμούς.

Υπάρχει αποκλειστικότητα

Η αποκλειστικότητα είναι κάτι το ασύγκριτα σημαντικό. Δεν είναι πάντα δεδομένη, καθώς αρκετοί είναι οι άνθρωποι οι οποίοι πραγματοποιούν παράλληλα περισσότερα από ένα ραντεβού. Ίσως κάτι τέτοιο να είναι θεμιτό, έως ένα σημείο, δεν αξίζει ωστόσο τον κόπο όταν αυτό εξακολουθεί να γίνεται για μήνες.

Περνάτε όμορφα οι δύο σας

Το στοιχείο της διασκέδασης είναι ένα αξιόπιστο σημάδι. Όταν οι δυο σας περνάτε όμορφα, απολαμβάνοντας ο ένας τη συντροφιά του άλλου, τότε αυτό είναι ευοίωνο για την ποιότητα της σχέσης σας στο μέλλον.

Σας ωθεί ν’ ανακαλύψετε τον πραγματικό σας εαυτό

Όταν βρεθείτε στο πλάι του σωστού συντρόφου, θα αισθανθείτε τη θέληση ν’ ανακαλύπτετε ολοένα και περισσότερες πτυχές της προσωπικότητάς σας. Μία σχέση αυτού του είδους σας οδηγεί προς την ωριμότητα τόσο ξεχωριστά ως άτομα, όσο και συλλογικά ως ζευγάρι.

Σας νοιάζεται

Ίσως μέσα στις δύσκολες και σκοτεινές στιγμές της ζωής σας καταφέρετε ν’ ανακαλύψετε το γεγονός ότι ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει, σας νοιάζεται πραγματικά και σας το αποδεικνύει έμπρακτα μέσα από τη στήριξη που σας παρέχει.

Θέλει να σας βλέπουν μαζί

Μιλώντας λοιπόν για δέσμευση και αποκλειστικότητα, δε γινόταν να παραλείψουμε το συγκεκριμένο σημείο: ο άνθρωπος που είναι κατάλληλος για να είναι σύντροφός σας, κυκλοφορεί μαζί σας δημόσια και στο φως της ημέρας.

(διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στην επόμενη σελίδα)

Σελίδες: 1 2

Συντάκτης: Μαρίνα Σίσκου,

Influence:

Σπούδασα Αγγλική Φιλολογία και εργάζομαι ως εκπαιδευτικός, μεταφράστρια και επιμελήτρια κειμένων…