Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, από 5/4/18

Συντάκτης: Σπυριδούλα Τσομή

Influence:

Αυτές τις μέρες όλοι θέλουμε να βγούμε, να διασκεδάσουμε, να απολαύσουμε την ζωή. Στις διακοπές ο ελεύθερος χρόνος είναι περισσότερος και ευκαιρίες για θέαμα ευτυχώς υπάρχουν! Ας δούμε λοιπόν τις επιλογές.

ΕΝΑ ΗΣΥΧΟ ΜΕΡΟΣ (A QUIET PLACE)

Σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο γεμάτο τέρατα, υπερευαίσθητα στον παραμικρό θόρυβο, μια οικογένεια αναγκάζεται να ζει στην απόλυτη σιωπή προκειμένου να επιβιώσει. Οι μέρες περνούν και η απειλή πλησιάζει όλο και περισσότερο. Ακόμα και η ανάσα σου μπορεί να σημάνει το τέλος σου.

Σκηνοθεσία: ΤΖΟΝ ΚΡΑΖΙΝΣΚΙ, Ηθοποιοί: ΕΜΙΛΙ ΜΠΛΑΝΤ, ΤΖΟΝ ΚΡΑΖΙΝΣΚΙ

GAME NIGHT

* πρεμιέρα 8/4

Κάθε εβδομάδα, ο Μαξ (Μπέιτμαν) και η Άννι (ΜακΆνταμς) είναι πιστοί στο εβδομαδιαίο ραντεβού τους για επιτραπέζια παιχνίδια με φίλους. Αυτή τη φορά όμως, ο Μπρουκς (Κάιλ Τσάντλερ), ο χαρισματικός αδερφός του Μαξ, βάζει πολύ ψηλά τον πήχη: τους προσκαλεί να πάρουν μέρος σ’ ένα παιχνίδι μυστηρίου γεμάτο δολοφονίες, κακοποιούς, ομοσπονδιακούς πράκτορες, όπου τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και παιχνιδιού δεν είναι τόσο ευδιάκριτα… Όπως, για παράδειγμα, όταν ο Μπρουκς πέφτει θύμα απαγωγής. Είναι αυτό μέρος του παιχνιδιού ή όχι; Αλλά καθώς οι έξι, ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί μεταξύ τους, παίκτες τα παίζουν όλα για όλα για να ξεδιαλύνουν την υπόθεση και να κερδίσουν, αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι ούτε «παιχνίδι» παίζουν, ούτε ο Μπρουκς είναι αυτό που φαίνεται να είναι…

Σκηνοθεσία: ΤΖΟΝ ΦΡΑΝΣΙΣ ΝΤΕΙΛΙ, Ηθοποιοί: ΤΖΕΪΣΟΝ ΜΠΕΪΤΜΑΝ, ΡΕΪΤΣΕΛ ΜΑΚΑΝΤΑΜΣ

Συντάκτης: Σπυριδούλα Τσομή,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr