Office… plus: Μια καινοτόμος ιδέα

Συντάκτης: Flowmagazine

Η Office…Plus είναι μια νέα εταιρεία η οποία ενοικιάζει γραφεία σε εταιρείες, ελεύθερους επαγγελματίες ή οποιoνδήποτε έχει τη δυνατότητα να εργαστεί. Πρόκειται ουσιαστικά για έναν χώρο εργασίας ευχάριστο και παραγωγικό, χωρίς υψηλά κόστη -ένα πρότυπο επιχειρηματικό κέντρο υψηλών προδιαγραφών που δημιουργήθηκε για να καλύψει διάφορες επαγγελματικές ανάγκες.

Οι υπηρεσίες της Office…plus

 • Υπηρεσίες γραμματειακής υποστήριξης

 • Υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου και τηλεγραμματείας

 • Αποθήκεθση φορολογικών εδρών

 • Ταχυδρομικές θυρίδες

 • Εικονικά γραφεία ή Virtual Offices

 • Τηλεφωνικοί αριθμοί εκτροπής

 • Αίθουσα συσκέψεων

Ποιες είναι οι παροχές της Officeplus;

Τα πλήρως εξοπλισμένα γραφεία προς ενοικίαση, είναι εφοδιασμένα με:

 • Η/Υ

 • Ενσύρματο internet VDSL 50 Mbps και ασύρματο Wi-Fi

 • Πρόσβαση σε εκτυπωτικό/φαξ/σκάνερ/φωτοτυπικό

 • Τηλέφωνο με αποκλειστικό αριθμό που απαντάμε στο όνομά σας

 • Τηλεόραση 32HD – 40 Smart TV

 • Σύγχρονο εργονομικό γραφείο με συρταριέρα και ατομικό κλιματιστικό.

 • Τακτικό καθαρισμό

 • Δωρεάν καφέ και τσάι

Ποιο είναι το κόστος της κάθε υπηρεσίας;

Οι τιμές της κάθε υπηρεσίας είναι προσιτές και συγκριτικά ανταγωνιστικές. Καθώς ποικίλλουν ανάλογα με την υπηρεσία που θα επιλέξετε, μπορείτε να ενημερωθείτε για αυτές στην ιστοσελίδα της Office…plus, όπου εξηγούνται αναλυτικά, όπως και στο ενημερωτικό της φυλλάδιο.

Γιατί να νοικιάσω ένα χώρο/γραφείο;

Αν πιστεύετε ότι χρόνος σας είναι πολύτιμος και δεν θέλετε να τον ξοδεύετε άσκοπα και ανούσια, τότε η Office…plus αποτελεί μονόδρομο για εσάς. Αυτό διότι ενοικιάζοντας ένα γραφείο που θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με χρονοβόρες διαδικασίες όπως το στήσιμο, η επίπλωση, η διακόσμηση και τα έξοδα του χώρου.

Επίπρόσθετα, η δουλειά από το σπίτι πλέον συμβαδίζει με την κοινωνική απομόνωση. Όσοι θέλουν να νιώθουν την αίσθηση της κοινωνικοποίησης, στρέφονται στις καφετέριες, μία κακή επιλογή λόγω ελλείψεως ησυχίας, ηρεμίας και, ενίοτε, χώρου.

Η Office…Plus Business Center παρέχει έναν επαγγελματικό χώρο όπου μπορεί κανείς να γίνει παραγωγικός και να έχει όλα τα απαραίτητα εφόδια (υλικά και άυλα) για να εργαστεί αξιοπρεπώς ενώ παράλληλα αποτελεί την πιο βολική αλλά και οικονομική λύση για τους επαγγελματίες που δεν θέλουν να στερηθούν τίποτα από τον εργασιακό τους χώρο.

Τι κάνει την Officeplus να ξεχωρίζει;

Η OfficePlus αποτελεί το ιδανικό coworking space, στο οποίο ανεξάρτητοι επαγγελματίες, μικρές επιχειρήσεις, εγχώριες και ξένες εταιρείες μπορούν να εργαστούν και να συνεργαστούν σε ένα οργανωμένο, εξοπλισμένο, σύγχρονο και παραγωγικό περιβάλλον. Τα παραδοσιακά γραφεία μπλοκάρουν την παραγωγικότητα και την έμπνευση των ατόμων, καθώς έχουν καταλήξει να είναι μονότονα. Αντίθετα, το περιβάλλον της Office…plus προωθεί την ευημερία, την παραγωγικότητα και εν τέλει την αποτελεσματικότητα, ενώ παράλληλα προσφέρει μια διάκριση μεταξύ σπιτικού και εργασιακού χώρου και κατά συνέπεια μεταξύ δουλειάς και προσωπικής ζωής.

Στον πολυσυλλεκτικό χώρο OfficePlus θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε δημιουργικούς επαγγελματίες διαφορετικών ειδικοτήτων, να ανταλλάξετε μαζί τους ιδέες και απόψεις, να πάρετε γνώμες για διαφορετικά θέματα, αλλά ακόμα και να βρείτε νέους συνεργάτες.

 

Συγκριτικά με άλλα, μπορείτε να δείτε ότι η Office…Plus προσφέρει μια ολοκληρωμένη και άμεση λύση, τη στιγμή που παρόμοια co-working spaces αδυνατούν να παρέχουν τα απαραίτητα στον ιδανικό χρόνο. Επiσημαίνεται επίσης ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει ένα ευρύ φάσμα τέτοιων κέντρων, αλλά αντίθετα είναι πολύ περιορισμένα. Μπορείτε με μία απλή έρευνα να το επαληθεύσετε.

Για περισσότερες πληροφορίες επικεφτείτε τον ιστότοπο της Office…plus, http://officeplus.gr/

Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το ενημερωτικό της φυλλάδιο, το οποίο περιλαμβάνει τις υπηρεσίες και τον τιμοκατάλογο της, εδώ http://www.officeplus.gr/wpcontent/uploads/2015/05/office_plus_brochure.pdf.

Συντάκτης: Flowmagazine,

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…