Μπιφτέκια με ροκφόρ

Συντάκτης: Άννα Φρύνη

Εάν θέλετε να κάνετε πιο εντυπωσιακό το γεύμα σας, φτιάχνετε τα μπιφτέκια σας όπως σας αρέσουν και τα γαρνίρετε με σως ροκφόρ. Γαρνίρετε με πράσινη σαλάτα ή ντοματοσαλάτα και έχετε ένα πλήρες γεύμα.

Υλικά

4 μπιφτέκια των 150γρ.

40 γρ. Ροκφόρ

80 γρ. Βούτυρο

1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα

10ml. κονιάκ

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  • Σε ένα μπολ λιώνετε το ροκφόρ με τη μουστάρδα, το μισό βούτυρο, το κονιάκ και λίγο αλατοπίπερο.
  • Τηγανίζετε τα μπιφτέκια στο τηγάνι με το υπόλοιπο βούτυρο.
  • Στρώνετε τα μπιφτέκια σε ένα πυρέξ, σκεπάζετε με τη σως ροκφόρ και αφήνετε να ροδίσουν στο φούρνο για 5 λεπτά τουλάχιστον.

Συντάκτης: Άννα Φρύνη,

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.