Μήνας θεάτρου στον Πολυχώρο Πολιτισμού Γαλαξίας στη Νέα Σμύρνη

Συντάκτης: Βάνα Νικολαΐδου, Συντάκτρια - Κειμενογράφος

Influence:

Κάθε βράδυ μια παράσταση περιμένει τους φίλους του θεάτρου στον Πολυχώρο Πολιτισμού Γαλαξίας στην πλατεία του δήμου Νέας Σμύρνης για όλο τον Απρίλιο. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, αλλά τηρείται σειρά προτεραιότητας και η ώρα έναρξης για όλες είναι στις 20.00. Έτσι λοιπόν για την ερχόμενη εβδομάδα έχουμε:

12 & 13 Απριλίου 2018

Ποιος Ανακάλυψε την Αμερική

Η ιστορία δύο κοριτσιών που ανακαλύπτουν τη ζωή και προσπαθούν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Το σενάριο τις παρακολουθεί σε όλες τις σημαντικές φάσεις της ζωής τους καθώς αλλάζουν ρόλους, μορφές και συμπεριφορές.

Το έργο είναι της Χρύσας Σπηλιώτη και πρωταγωνιστούν οι Μαρίνα Σαμάρκου και Εβίτα Συρίγου.

14 Απριλίου 2018

Πρόταση Γάμου

Ένας εύπορος αλλά ιδιόρρυθμος κτηματίας ζητά σε γάμο την κόρη του γείτονά του. Όταν το ζευγάρι μένει μόνο, μια παρεξήγηση οδηγεί την κατάσταση στα άκρα και οι ανατροπές δίνουν και παίρνουν. Το αν θα μπορέσουν να σώσουν το γάμο τους είναι αμφίβολο…

Σκηνοθετεί η Έλντα Πανοπούλου και πρωταγωνιστούν οι Κατερίνα Παπασιδέρη, Κών/νος Τσεντούρος, Κών/νος Φερεντούρος.

15 Απριλίου 2018

Του Τρελλού + του Γιατρού

Η σύγχρονη ελληνική καθημερινότητα των σχέσεων σε όλο της το μεγαλείο. Ο μαμάκιας γιος, η νύφη και η κλασική πεθερά. Η παράνοια της ελληνικής οικογένειας ξεδιπλώνεται και η αντιπαλότητα ανάμεσα στο αρσενικό και το θηλυκό κορυφώνεται.

Σκηνοθετεί ο Δημήτρης Γιώτης και πρωταγωνιστεί μαζί με την Νταίζη Σεμπεκοπούλου.

18 Απριλίου 2018

Μάρτυς μου ο Θεός

Η ιστορία μας μεταφέρει πίσω στο «χρυσό» 2004. Παρακολουθεί τον Χρυσοβαλάντη, έναν άνθρωπο απλό, με χιούμορ, ευφράδεια και μπόλικη φαντασία, ο οποίος αφηγείται τη ζωή του και τη συνεχή αναμέτρησή του με την πραγματικότητα μέσα σε μια κοινωνία που οδηγείται στην παρακμή, ενώ ο ίδιος έχει μείνει άνεργος.

Η σκηνοθεσία είναι της Σοφίας Καραγιάννη και ερμηνεύει ο Ιωσήφ Ιωσηφίδης.

Περισσότερες πληροφορίες: 210 9334064, 213 202.5922, -24

Συντάκτης: Βάνα Νικολαΐδου, Συντάκτρια - Κειμενογράφος

Influence:

Έχει σπουδάσει Οικονομικές Επιστήμες στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι κάτοχος Executive Diploma in Marketing Management…