Μετά από 60 χρόνια γάμος, μόνο για τη φωτογράφιση!

Συντάκτης: Flowmagazine

Influence:

Τι γίνεται όταν ο γάμος σου ξαναστήνεται 60 χρόνια μετά, μόνο και μόνο για τις φωτογραφίες; Μετά από 60 ολόκληρα χρόνια γάμου να διευκρινίσουμε. Ας γνωρίσουμε την ιστορία αυτού του ζευγαριού…

Ήταν 1957 όταν αυτή η ιστορία άρχισε να γράφεται..

Ο παππούς περιποιήθηκε την αυλή, η θεία έφτιαξε το κέικ και η γιαγιά έραψε το φόρεμα. Όλη η οικογένεια συγκεντρώθηκε να γιορτάσει με μοναδική επιθυμία το ζευγάρι να ακολουθήσει μία ευτυχισμένη κοινή ζωή.

Δεν είχαν ιδέα πως θα γίνουν γονείς και θα αποκτήσουν 9 παιδιά, 16 εγγόνια και 4 δισέγγονα.

Όλα αυτά είχαν μείνει ανεξίτηλα στην μνήμη τους εδώ και 60 χρόνια, μα χωρίς καμία απολύτως φωτογραφία.

Έτσι λοιπόν, επαγγελματίες του Σάο Πάολο προσφέρθηκαν να δώσουν στο ζευγάρι τη δυνατότητα να αποτυπώσει αυτή τη χαμένη του στιγμή. Ένα μικρός γάμος ετοιμάστηκε, αποτέλεσμα της συνεργασίας και της «συνενοχής» αυτών που ενεπλάκησαν, έχοντας μέσα τους την ελπίδα να καταγράψουν εκ των υστέρων τη στιγμή που όλα ξεκίνησαν.

Αυτό το εγχείρημα απαιτούσε ευαίσθητα χέρια και καρδιές, που καταλαβαίνουν την αξία της συγκεκριμένης στιγμής και θα μπορούσαν να συμμετάσχουν στο «Ναι» των ζευγαριών που το επιλέγουν.

ΓΑΜΟΣ!!! Βαθιά και αυθεντική δοκιμασία της αγάπης.

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ!!! Γιορτάστε τη νίκη της σχέσης μέσα στο χρόνο. Μια μοναδική στιγμή που συνεχώς δονάται μέσα στις μνήμες ευτυχίας και όταν την ανακαλούμε ένας αναστεναγμός αναβλύζει από την καρδιά μας.

Πηγή: boredpanda.com

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…