Λειτουργία Κινητής Βιβλιοθήκης στην Ηλιούπολη

Συντάκτης: Flowmagazine

Ο δήμος Ηλιούπολης υλοποιεί μια πολύ θετική πρωτοβουλία που αξίζει να αξιοποιήσετε. Στις 24 Μαΐου θα λειτουργήσει κινητή βιβλιοθήκη που θα πραγματοποιήσει διαδρομές σε κεντρικούς δρόμους της Ηλιούπολης. Όσοι βιβλιόφιλοι προσέλθετε!

Η νέα Κινητή Βιβλιοθήκη με στόχο να προσφέρει στους δημότες τη συντροφιά των βιβλίων, θα πραγματοποιήσει δύο διαδρομές  στην Ηλιούπολη στις 24 και 31 Μαΐου 2017.
 
Η πρώτη στάση θα είναι  στο Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στην οδό Λεωφ. Παναγούλη 1 (περιοχή Αγίας Μαρίνας) και η δεύτερη στην Πλατεία Φλέμινγκ,  από τις 16:00 μέχρι τις 19:00.

Η κινητή Βιβλιοθήκη διαθέτει  ελληνική και ξένη λογοτεχνία, παιδικά, εφηβικά, βιβλία ιστορίας, αρχαίους έλληνες συγγραφείς, βιογραφίες κ.ά. Η συλλογή είναι μηχανογραφημένη και οι δανεισμοί γίνονται ηλεκτρονικά.

Όποιος επιθυμεί να δανειστεί γράφεται μέλος της, προσκομίζοντας την ταυτότητά του κι ένα λογαριασμό του ΟΤΕ, για να διαπιστωθεί ότι είναι κάτοικος Ηλιούπολης. Τα βιβλία που δανείζονται από την Κινητή Βιβλιοθήκη επιστρέφονται πάλι σε αυτήν.
 
Η Κινητή Βιβλιοθήκη θα λειτουργήσει κανονικά από το φθινόπωρο.
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, στο τηλέφωνο 210-9948344.

Συντάκτης: Flowmagazine,

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…