Ξεκινήστε κάθε μέρα σας με έμπνευση – 6 Σεπτεμβρίου 2017

Συντάκτης: Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου του 2017, το flowmagazine.gr κλείνει 7 χρόνια live. «Και είμαστε ακόμα ζωντανοί…» που λέει και το τραγούδι, χάρη στη δική σας αγάπη και καθημερινή επαφή. Επτά ολόκληρα χρόνια το flowmagazine.gr, πιστό στη φιλοσοφία του να μεταδίδει τη θετική στάση ζωής, προσφέρει έμπνευση και γνώση που βελτιώνει την ποιότητα ζωής όλων μας.

Σήμερα λοιπόν 6 Σεπτεμβρίου, σας αφιερώνουμε 10 αγαπημένα ρητά της ομάδας του flowmagazine.gr που ελπίζουμε να σας εμπνεύσουν να προχωρήσετε στη ζωή με πάθος, αισιοδοξία, χαμόγελο και μαχητικότητα. Σας ευχαριστούμε που μας εμπνέετε να συνεχίζουμε το όραμά μας.

«Μόνο στο σκοτάδι μπορείς να δεις το φως».

«Εάν διαβάζεις αυτό… Συγχαρητήρια, είσαι ζωντανός. Εάν δεν είναι αυτό κάτι για το οποίο αξίζει να χαμογελάς, τότε δεν ξέρω τι είναι».

«Δεν έχω ιδιαίτερα ταλέντα. Είμαι μόνο περίεργος με πάθος»
― Albert Einstein

«Τα πράγματα που κάνεις για τον εαυτό σου, φεύγουν μόλις φύγεις και εσύ. Αλλά τα πράγματα που κάνεις για τους άλλους παραμένουν ως η κληρονομιά σου».

«Είμαι εγωίστρια, ανυπόμονη, και λίγο ανασφαλής. Κάνω λάθη, είμαι ανεξέλεγκτη και κάποιες φορές δύσκολη να με διαχειριστείς. Αλλά αν δεν μπορείς να με αντέξεις στα χειρότερά μου, τότε σίγουρα δεν με αξίζεις και στα καλύτερά μου».
― Marilyn Monroe

«Τα πράγματα αλλάζουν. Και οι φίλοι φεύγουν. Η ζωή δεν σταματάει για κανέναν».
― Stephen Chbosky

«Το θάρρος είναι το πιο σημαντικό από όλες τις αρετές, γιατί χωρίς το θάρρος δεν μπορείς να εξασκήσεις καμία άλλη αρετή με συνέπεια».
― Maya Angelou

Εάν θέλετε να ξεχάσετε κάτι ή κάποιον, μην το/τον μισήσετε. Οτιδήποτε ή οποιονδήποτε μισούμε εγγράφεται στην καρδιά μας. Εάν θέλετε να απαλλαχθείτε από κάτι, να το ξεχάσετε, δεν μπορείτε να το μισείτε».
― C. JoyBell C.

«Μη φοβάστε τους φόβους σας. Δεν είναι εκεί για να σας τρομάξουν. Είναι εκεί για να σας πουν ότι κάτι εκεί, αξίζει».
― C. JoyBell C.

«Ο μόνος τρόπος για να ζούμε είναι να αναπτυσσόμαστε. Ο μόνος τρόπος για να αναπτυσσόμαστε είναι αν αλλάζουμε. Ο μόνος τρόπος για να αλλάζουμε είναι αν μαθαίνουμε. Ο μόνος τρόπος για να μαθαίνουμε είναι να εκτιθόμαστε. Και ο μόνος τρόπος για να εκτιθόμαστε είναι να πετάμε τον εαυτό μας στο άγνωστο. Κάντε το λοιπόν. Πετάξτε τον εαυτό σας στο άγνωστο».
― C. JoyBell C.

«Το μεγαλείο ενός άνδρα δεν είναι στον πόσο πλούτο αποκτά, αλλά στην ικανότητά του να επηρεάζει θετικά τους ανθρώπους γύρω του».

― Bob Marley

«Η στάση είναι επιλογή. Η ευτυχία είναι επιλογή. Η αισιοδοξία είναι επιλογή. Η καλοσύνη είναι επιλογή. Η προσφορά είναι επιλογή. Ο σεβασμός είναι επιλογή. Όποια επιλογή κάνεις, κάνει εσένα. Διάλεξε σοφά».
― Roy T. Bennett

Συντάκτης: Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης

Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και Επικοινωνίας…