Κοινωνικό φροντιστήριο στον Δήμο Αργυρούπολης

Συντάκτης: Σάννα Νάνου, Φιλόλογος και Επιμελήτρια – Διορθώτρια Κειμένων

koinoniko_frontistirio_ston_dimo_arguroupolisΜια «ανάσα» θα πάρουν δεκάδες οικογένειες στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης, καθώς για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα λειτουργήσει Κοινωνικό Φροντιστήριο  παρέχοντας την υποδομή και τις υπηρεσίες που είναι απαραίτητες για τη λειτουργία του φροντιστηρίου.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο έχει ως στόχο την κατανόηση και εμπέδωση της σχολικής ύλης, τη βοήθεια σε εκπαιδευτικά θέματα για την άνοδο της επίδοσης, καθώς και την ακαδημαϊκή επιτυχία των μαθητών.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο λειτουργεί δωρεάν και προσφέρει προγράμματα  προσαρμοσμένα στο εκπαιδευτικό σύστημα του Υπουργείου Παιδείας, για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ΄ Γυμνασίου και  της Α΄ και Β΄ Λυκείου.

Το διδακτικό έργο αναλαμβάνουν εθελοντές, τελειόφοιτοι και πτυχιούχοι αντίστοιχων εκπαιδευτικών τμημάτων των Πανεπιστημίων.

Οι μαθητές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής με υπογραφή γονέα ή κηδεμόνα δηλώνοντας παράλληλα και τα μαθήματα που θέλουν να παρακολουθήσουν:

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων μαθητών μπορούν να κατατεθούν από 24-09-2015 έως και την Παρασκευή 9-10-2015:

  • Στο σχολείο που φοιτούν
  • Στο Τμήμα Παιδείας 25η Οδός, Πλατεία Αγίας Τριάδας

Επικοινωνία

Τηλ.: 2132026039- 2132026046 -2132026043

Υπεύθυνοι για το Κοινωνικό Φροντιστήριο

Αντιδήμαρχος Παιδείας, κ. Φώτης Ιασωνίδης και ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Ευάγγελος Νικοθόδης.

 Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει με ιδιαίτερη ανακοίνωση.

Πατήστε εδώ για την υποβολή της αίτησης

Συντάκτης: Σάννα Νάνου, Φιλόλογος και Επιμελήτρια – Διορθώτρια Κειμένων

Η Σάννα Νάνου γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1983. Σπούδασε στο Τμήμα Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής στη Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης…