Καθημερινή έμπνευση για τη ζωή – 11/09/17

Συντάκτης: Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης

Νέα εβδομάδα ξεκινάει με χαμόγελο και αισιοδοξία. Στην παρέα του flowmagazine.gr θα μοιραζόμαστε καθημερινά αποφθέγματα που εμψυχώνουν, δίνουν γνώση και νόημα για τη ζωή. Καλώς ήρθατε στην παρέα μας!

Μερικές φορές η χαρά είναι η πηγή του χαμόγελού σου, αλλά και κάποιες φορές το χαμόγελο είναι η πηγή της χαράς σου.

Τα λάθη είναι η πύλη της ανακάλυψης…

– James Joyce

Τα καλά λόγια φέρνουν καλά συναισθήματα στην καρδιά. Να μιλάς με καλοσύνη πάντα…

– Rod Williams

Το πιο σημαντικό στη ζωή είναι να μάθεις πώς να δίνεις αγάπη και πώς να την αφήνεις να έρχεται…

– Morrie Schwartz

Ό,τι κι αν συμβαίνει, όποιος κι αν είσαι, όπου κι αν είσαι, μπορείς πάντα να κάνεις στροφή και να έχεις μια δεύτερη ευκαιρία.

Οι άνθρωποι δημιουργήθηκαν για να αγαπιούνται. Τα πράγματα δημιουργήθηκαν για να χρησιμοποιούνται. Ο λόγος για τον οποίο ο κόσμος μας βρίσκεται σήμερα σε χάος είναι γιατί τα πράγματα αγαπιούνται και οι άνθρωποι χρησιμοποιούνται.

Όταν κλείνει μια πόρτα, μια άλλη ανοίγει. Αλλά συχνά κοιτάμε τόσο πολύ και με τόση μετάνοια την κλειστή πόρτα, που δεν βλέπουμε την άλλη που έχει ανοίξει για εμάς.

– Alexander Graham Bell

Οι άνθρωποι θα σε μισήσουν, θα σε βαθμολογήσουν, θα σε ταρακουνήσουν και θα σε σπάσουν. Αλλά το πόσο δυνατός θα σταθείς, είναι αυτό που φτιάχνει εσένα.

 Όταν λες «Είναι δύσκολο», στην πραγματικότητα σημαίνει «Δεν είμαι αρκετά δυνατός για να παλέψω γι’ αυτό». Σταμάτα να λες «είναι δύσκολο». Σκέψου θετικά!

«Η ζωή είναι σαν τη φωτογραφία. Χρειάζεσαι τα αρνητικά για να αναπτυχθείς».

«Η αυτοπεποίθηση είναι το πιο ελκυστικό χαρακτηριστικό που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος. Πώς μπορεί κάποιος να δει πόσο φανταστικός είσαι, αν δεν το βλέπεις εσύ ο ίδιος;»

«Μαθαίνουμε μέσα από κάθε άνθρωπο που περνάει από τη ζωή μας. Κάποια είναι επώδυνα μαθήματα, άλλα ανώδυνα…αλλά, όλα είναι πολύτιμα».

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!

Αν κάποιο από αυτά σας ενέπνευσε, αν είχατε κάποιο θετικό νέο στην ημέρα σας, αν έχετε κι εσείς κάποιο δικό σας αγαπημένο ρητό, μη διστάσετε να το μοιραστείτε μαζί σας στα σχόλια του άρθρου. Ας γίνουμε όλοι μια μεγάλη παρέα που θα μοιραζόμαστε τα θετικά. Keep calm…and let the positive flow!!!

Συντάκτης: Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης

Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και Επικοινωνίας…