Η «άλλη» πλευρά των γυναικών

Συντάκτης: Saky Koulibaly

Influence:

Όσα κάνουν οι γυναίκες αλλά εύχονται να μην μάθουν οι άντρες. Αποφασίσαμε λοιπόν να ξεσκεπάσουμε την… άλλη πλευρά των γυναικών.

Την πλευρά που δεν είναι εγκρατής, ούτε προσέχει τους τρόπους της, ούτε είναι θηλυκή και περιποιημένη. Είναι όσα κάνει μία κοπέλα, μικρή ή μεγαλύτερη, όταν οι άλλοι δεν κοιτάζουν.

Αξιολόγηση του πισινού

Όταν μένει μόνη μία γυναίκα έχει την ευκαιρία να εξετάσει πώς είναι ο πισινός της στον καθρέφτη. Λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι θέλει να έχει ολοκληρωμένη εικόνα και αυτής της αθέατης πλευράς της.

Κάνουν γκριμάτσες

Μία γυναίκα μόνη και ένας καθρέφτης είναι ευκαιρία για μία μεγάλη γκάμα από αστείες ή τρομακτικές γκριμάτσες στον καθρέφτη.

Πρόβα στον καθρέφτη

Μία παλιά, καλή μέθοδος αυτοεπιβεβαίωσης. Πριν από κάθε σοβαρή περίσταση, όπως είναι μία συνέντευξη, μία παρουσίαση ή ένα ραντεβού, οι γυναίκες προβάρουν και αξιολογούν τον εαυτό τους μπροστά στον καθρέφτη. Μπορεί να μοιάζει παράλογο, ωστόσο παραμένει ένας αξιόπιστος τρόπος ενίσχυσης της αυτοπεποίθησης και τελειοποίησης της παρουσίας της.

Δεν καταπιέζουν ανθρώπινες λειτουργίες

Όταν δεν τις κοιτάζουν άλλοι, οι γυναίκες εκφράζουν ελεύθερα ανάγκες του σώματός τους, όπως π.χ. ένα ρέψιμο. Εκφράζουν λειτουργίες δηλαδή, αντίστοιχες με εκείνες των αντρών.

Επιφανειακό πλύσιμο

Είναι φορές που ο χρόνος και οι περιστάσεις δεν επιτρέπουν ένα κανονικό ντουζ. Τότε, τη θέση του παίρνει το τοπικό πλύσιμο στα κυριότερα σημεία του σώματος- που μπορεί να είναι μία σωτήρια λύση.

Καθαρίζουν τη μύτη τους

Μπαίνει στην ίδια κατηγορία με τις λοιπές ανθρώπινες λειτουργίες.

Χορευτική Επιδεξιότητα

Όταν κανείς δε βρίσκεται στο σπίτι, είναι ιδανική ευκαιρία για μία γυναίκα ν’ ανακαλύψει τις καλύτερες χορευτικές- και προκλητικές κινήσεις.

Βγάζουν σέξι φωτογραφίες

Αυτό ίσως αφορά περισσότερο τις νεαρότερες ηλικίες. Ειδικά όταν μία γυναίκα κάνει μία αλλαγή στην εμφάνισή της, ή αγοράσει κάτι καινούργιο, δε θα χάσει την ευκαιρία να πάρει την πιο δυνατή της πόζα και να βγάλει φωτογραφίες που θα κρατήσει μόνο για τον εαυτό της. Έστω και για λίγες στιγμές είναι το φωτομοντέλο του εαυτού τους.

Φαγούρα

Μπορεί να φταίει η αποτρίχωση με κερί ή το ξυράφι. Η φαγούρα στα… δύσκολα σημεία ικανοποιείται ελεύθερα όταν δε βρίσκεται κανένας τριγύρω.

Ελευθερία

Όταν είναι μόνες, οι γυναίκες είναι ντυμένες με τα πιο ατημέλητα- και συνάμα τα πιο άνετα ρούχα τους-συνήθως από το σχολείο- και έχουν τα μαλλιά τους αχτένιστα. Όταν είναι μόνες τους να είστε βέβαιοι ότι οι γυναίκες είναι άβαφες. Αυτή η ατημελησία δίνει μία αίσθηση ελευθερίας.

Σκέφτονται πως μεγαλώνουν και παθαίνουν πανικό

Τη γήρας είναι αναπόφευκτο, τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες. Ίσως πράγματι να μην τις ενοχλούν τα σημάδια του γήρατος, τα γκρίζα μαλλιά και οι ρυτίδες. Πάντα όμως έρχεται η ώρα που τα μελετούμε προσεκτικότερα μπροστά στον καθρέφτη μας.

Πίνουν (πολύ)

Όταν δεν είναι ανάμεσα σε μία παρέα φίλων ή συντρόφου, μία γυναίκα μπορεί να θελήσει να ηρεμήσει με το αγαπημένο της κρασί- και ίσως το παρακάνει.

Συντάκτης: Saky Koulibaly,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.