Η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Food Expo Greece έρχεται στις 18 – 20 Μαρτίου 2017

Συντάκτης: Flowmagazine

Από την τρίτη της κιόλας διοργάνωση, η FOOD EXPO κατάφερε να αναδειχθεί ως η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση Τροφίμων & Ποτών που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, αλλά και η μεγαλύτερη και σημαντικότερη του είδους της στην ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης.

Η FOOD EXPO αποτελεί σήμερα τον κορυφαίο εκθεσιακό θεσμό, αλλά και το σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ για τα Τρόφιμα και Ποτά στη χώρα μας, καθώς έχει επιβεβαιώσει τη φήμη της ως μια πραγματικά μεγάλη διεθνής έκθεση, που όχι μόνο καλύπτει τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς, αλλά συγχρόνως ανταποκρίνεται πλήρως και στον εξαγωγικό προσανατολισμό των ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων του κλάδου.

Η FOOD EXPO 2017 ανεβάζει τον πήχυ ακόμη ψηλότερα!

Με τη συμμετοχή 1.200 και πλέον Ελλήνων και ξένων εκθετών και την παρουσία περισσότερων από 2.500 σημαντικών ξένων αγοραστών, η 4η FOOD EXPO 2017 θα αναδείξει και θα προβάλλει τα προϊόντα της Ελλάδας και της Μεσογείου, αποτελώντας το κορυφαίο εμπορικό γεγονός για τα Τρόφιμα & Ποτά στην νότια πύλη της Ευρώπης.

Η έκθεση καλύπτει κάθε τμήμα των επιχειρήσεων των τροφίμων και ποτών, οι συμμετέχοντες είναι από όλες τις αγορές του κόσμου και προσφέρει μια πλήρη επισκόπηση της αγοράς για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του κλάδου σε κάθε επίπεδο. Η διοργάνωση του 2016 φιλοξένησε 870 εκθέτες από την Ελλάδα και 100 εκθέτες από το εξωτερικό, και σημειώθηκε αύξηση επισκεψιμότητας κατά 57% σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση.

Προϊόντα που προβάλλονται 

Η έκθεση φιλοξενεί επιτυχώς εταιρείες με προϊόντα όπως: Γαλακτοκομικά και τυροκομικά, ελαιόλαδο, βιολογικά τρόφιμα και ποτά, κρεατοσκευάσματα και αλλαντικά, κονσερβοποιημένα τρόφιμα, κατεψυγμένα τρόφιμα και λαχανικά, ιχθυηρά, έτοιμα γεύματα και εδέσματα, ζυμαρικά δημητριακά και όσπρια, προϊόντα ζύμης και αρτοσκευάσματα, γλυκά, ζαχαρώδη και παγωτά, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, καφέδες, ροφήματα, μπύρες, αναψυκτικά, νερά και χυμούς, υλικά συσκευασίας και συστήματα αποθήκευσης, εξοπλισμός super market και καταστημάτων, φορείς και υπηρεσίες πιστοποίησης.

Περισσότερες πληροφορίες για την  έκθεση μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.foodexpo.gr

Πλούσιες θεματικές εκδηλώσεις

Η ανάδειξη της μοναδικής γαστρονομικής και διατροφικής αξίας των ελληνικών τροφίμων και ποτών, η κυρίαρχη θέση τους στην πυραμίδα της μεσογειακής διατροφής και οι εξαγωγικές προοπτικές τους στην παγκόσμια αγορά, είναι οι βασικοί άξονες των παράλληλων εκδηλώσεων που θα διοργανωθούν στο πλαίσιο  της 4ης FOOD EXPO:

•    MEDITERRANEAN FOOD EXPERIENCE

•    ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟ METROPOLITAN EXPO

•    MEAT FORUM

Συντάκτης: Flowmagazine,

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…