Επερχόμενες ταινίες της Μarvel

Συντάκτης: Μαρία Καϊλάνη

Όσοι έχετε κάποια επαφή και είστε λάτρεις με τις ταινίες των σούπερ ηρώων, σίγουρα θα ανυπομονείτε να δείτε τις επερχόμενες ταινίες της Marvel οι οποίες θα εξερευνήσουν ακόμη περισσότερους ήρωες. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε ένα πρόγραμμα στο οποίο παρουσιάζονται οι επερχόμενες ταινίες της δημοφιλούς εταιρίας, όπως επίσης και οι ημερομηνίες προβολής τους.

1. Φύλακες του Γαλαξία

Στις 2-5 Μαΐου 2017, στις ΗΠΑ, η πιο ετερόκλητη ομάδα του γαλαξία μπλέκει σε νέες περιπέτειες. Ο Ρόκετ, ένα δέντρο που μιλάει, ένας body-builder (Ντραξ), ο Σταρ Λορντ και η Γκαμόρα επιστρέφουν στις οθόνες μας. Σε αυτή την ταινία ο Σταρ Λορντ θα αναζητήσει τον πραγματικό του πατέρα.

2. Spider-Man

Ένας από τους πιο γνωστούς ήρωες κόμικς θα επαναεμφανιστεί στην οθόνη μας στις 7 Ιουλίου στις ΗΠΑ. Αυτή την φορά στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα συναντήσουμε τον Τομ Χόλαντ ενώ πρώτη φορά θα μεταφερθεί στο σύμπαν της Marvel.

3. Τhor: Ragnarok

To Ραγκναροκ στην σκανδιναβική μυθολογία είναι ό,τι και για εμάς η Αποκάλυψη. Στην ταινία που θα προβληθεί για πρώτη φορά στις 3 Νοεβρίου 2017 στις ΗΠΑ, θα συμμετέχει και ο Χαλκ από τους Εκδικητές. Ταυτόχρονα και η Κειτ Μπλάνσετ θα συμμετέχει στο καστ ενσαρκώνοντας την Θεά του Θανάτου.

4. Black Panther

Στις 16 Φεβρουαρίου 2018 θα κάνει την εμφάνισή του σε ταινία και ο Black Panther. Πρόκειται για τον πρώτο μαύρο ήρωα που ξεχώρισε στα αμερικάνικα κόμικς. Η ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί θα κάνει πρεμιέρα σε δύο χρόνια και θα δείξει την ιστορία του ήρωα μετά την δολοφονία του πατέρα του, βασιλιά της Ουακάντα.

5. Avengers: Infinity War: Part One/ Avengers Infinity War: Part Two

Το πιο γνωστό έργο της Μarvel  επιστρέφει με διπλή ταινία. Η πρώτη θα κάνει πρεμιέρα στις  4 Μαϊου 2018 και η δεύτερη ένα χρόνο μετά, 3 Μαϊου 2019. Στις δύο αυτές ταινίες θα περάσουν συνολικά 67 ήρωες της Marvel! Οι δύο ταινίες επικεντρώνονται στον αγώνα των εκδικητών απέναντι στον υπέρτατο εχθρό τους, τον Thanos.

6. Captain Marvel

Ο χαρακτήρας αυτός έχει κυκλοφορήσει με διαφορετικά πρόσωπα και φύλα στην 50ετή ιστορία του. Στην μεγάλη οθόνη θα εμφανιστεί στις 18 Μαρτίου 2019 στις ΗΠΑ και θα είναι γένος θηλυκού. Θα είναι η πρώτη ταινία της Marvel με κεντρικό ήρωα μία γυναίκα.

Συντάκτης: Μαρία Καϊλάνη,

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.