Είσαι babysitter; Μπες στο paramana.eu

Συντάκτης: Σάννα Νάνου, Φιλόλογος και Επιμελήτρια – Διορθώτρια Κειμένων

Είσαι babysitter; Μπες στο paramana.euΑν σας ενδιαφέρει να εργαστείτε ως babysitter, ο Ανδρέας και η Νατάσα Λίνου σας έχουν ευχάριστα νέα! Νέοι γονείς τεσσάρων παιδιών εμπνεύστηκαν την ιστοσελίδα www.paramana.eu  και την έκαναν πράξη στις 20 Φλεβάρη 2014 εκκινώντας από την πεποίθηση ότι ήρθε η ώρα οι babysitters να αντιμετωπιστούν ως επαγγελματίες από τους γονείς και οι babysitter που επιλέγουν να ασκήσουν ένα τόσο ευαίσθητο επάγγελμα να φέρονται ως επαγγελματίες. Πώς λειτουργεί;

Η Paramana είναι η πρώτη ολοκληρωμένη πλατφόρμα επικοινωνίας γονέων και babysitters στην Ελλάδα. Καλύπτει το κενό που υπήρχε μέχρι πρότινος στον τομέα της φύλαξης των παιδιών από τη δυσκολία εξεύρεσης ενός αξιόπιστου συνεργάτη-babysitter με τα επιθυμητά προσόντα.

Αν είστε επαγγελματίας babysitter δεν έχετε παρά να δημιουργήσετε το επαγγελματικό σας προφίλ στη διαδικτυακή πύλη, να καταχωρήσετε συστάσεις από προηγούμενους εργοδότες και να επικοινωνήσετε μέσω της φόρμας ανταλλαγής μηνυμάτων με τους γονείς. 

Από την άλλη, αν είστε γονιός μπορείτε με τη σειρά σας να καταχωρήσετε αγγελίες για τις θέσεις εργασίας που προσφέρετε και να αναζητήσετε τον κατάλληλο συνεργάτη ανάλογα με τις ανάγκες σας στην πλήρως παραμετροποιημένη φόρμα αναζήτησης της Paramana.  

Κατά την περιήγησή σας, θα διαπιστώσετε το μοναδικό πλεονέκτημα της υπηρεσίας. Προσφέρεται η δυνατότητα αξιολόγησης/κριτικής των babysitters από τους γονείς καθώς και η δυνατότητα κοινωνικής δικτύωσης ανάμεσα στους χρήστες της υπηρεσίας, χαρακτηριστικά που ενισχύουν την ασφάλεια και την αξιοπιστία της Paramana.

Για τον λόγο αυτό η Paramana καλεί όλους όσους έχουν τις κατάλληλες γνώσεις και αγάπη για τα παιδιά να εγγραφούν στην υπηρεσία τους και να βοηθήσουν να αναβαθμιστεί ο ρόλος και η σημασία της φύλαξης-φροντίδας παιδιών στην Ελλάδα.

Επισκεφτείτε την www.paramana.eu, μπείτε στην κοινότητα και βοηθήστε την να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες!

Συντάκτης: Σάννα Νάνου, Φιλόλογος και Επιμελήτρια – Διορθώτρια Κειμένων

Η Σάννα Νάνου γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1983. Σπούδασε στο Τμήμα Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής στη Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης…