Διάσημα παιδιά από ταινίες τρόμου που δύσκολα θα αναγνωρίζατε σήμερα

Συντάκτης: Χριστίνα Γιώτη

Παιδάκια που έχουν απομνημονευτεί στις μνήμες όλων, με την κακή έννοια γιατί μας τρόμαξαν…μεγάλωσαν, άλλαξαν και συνέχισαν την σταδιοδρομία τους στην ηθοποιία, αφού γνώρισαν μεγάλη δόξα μέσα από τους ρόλους που τους δόθηκαν.

Christina Ricci: The Addams Family, 1991

Παίζοντας στην οικογένεια Addams η Christina Ricci έγινε μια από τις πιο δημοφιλείς έφηβες ηθοποιούς στις αρχές της δεκαετίας του ’90.

A Nightmare on Elm Street 1984 – Johhny Depp

Ο ρόλος του Johnny σαν ένα από τα θύματα του Freddy Krueger, ο Glen Lantz, τον έκανε έναν από τους πιο διάσημους έφηβους ηθοποιούς στη δεκαετία του ’80.

The Ring (2002) – Daveigh Chase

Το κοριτσάκι που βγήκε από την οθόνη μιας τηλεόρασης και καθήλωσε από τον τρόμο μεγάλους και  μικρούς κέρδισε  το βραβείο Best Villain 2003 για το ρόλο της.

The Exorcist (1973) – Linda Blair

Ο εξορκιστής ήταν από τις πιο τρομακτικές ταινίες που έγινε ποτέ. Η Linda επιλέχθηκε από 600 υποψήφιους και οι εξαιρετικές δεξιότητές της απέδειξαν ότι ήταν η σωστή επιλογή για το ρόλο. Ο ρόλος της κέρδισε ένα βραβείο Χρυσής Σφαίρας.

The Orphan (2009) – Isabelle Guhrman

Η απεικόνιση της Εστέρελ από την Isabelle έφερε μια από τις καλύτερες παραστάσεις για ένα παιδί ηθοποιό, καθώς η 12χρονη έπρεπε επίσης να απεικονίσει μια γυναίκα 33 ετών. Κέρδισε το βραβείο Fright Meter για την καλύτερη ηθοποιό. 

Συντάκτης: Χριστίνα Γιώτη,

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr