Ψωμάκια με άνηθο και τυρί

Συντάκτης: Κώστας Περίκος

Φτιάξτε τα δικά σας ψωμάκια, με άρωμα και γεύση που θα ξετρελάνουν τους πάντες! Η συγκεκριμένη συνταγή με άνηθο και τυρί δίνει ένα ξεχωριστό χρώμα και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη διαδικασία

 

ΥΛΙΚΑ

3 1/2 φλ. αλεύρι

2 κ.σ. ζάχαρη

2 κ.σ. baking powder

2 κ.γ. άνηθο ψιλοκομμένο

1 φλ. τυρί σένταρ τριμμένο

1 3/4 φλ. γάλα

2 αυγά χτυπημένα

1/4 φλ. βούτυρο λιωμένο

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ανακατεύετε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το baking powder, τον άνηθο και το τυρί.
  • Ανακατεύετε τα υπόλοιπα υλικά και τα προσθέτετε στο αλεύρι χωρίς πολύ ανακάτεμα.
  • Μοιράζετε σε 12 φόρμες (βουτυρωμένες ή στρωμένες με χαρτί) και ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 25-30'.

Συντάκτης: Κώστας Περίκος,

Η μαγειρική είναι πάνω απ’ όλα υπόθεση αγάπης. Μαγειρεύοντας και αναλισκόμενος κανείς μέσα σε κρεμμύδια και σκόρδα…