Καθημερινά ερχόμαστε αντιμέτωποι με καταστάσεις που μας στενοχωρούν και επηρεάζουν τον εσωτερικό μας κόσμο. Έχετε διαπιστώσει ότι τα συναισθήματα επηρεάζουν την καθημερινότητά μας, την απόδοση τόσο στη δουλειά, όσο και στην προσωπική μας ζωή επειδή δεν έχουμε μάθει να μετατρέπουμε μια αρνητική σκέψη σε θετική.

Το Σάββατο 4 Ιουνίου το Believe in You δίνει μαζί σας ραντεβού στο χώρο της Oriflame στο Μαρούσι, για ένα τετράωρο σεμινάριο με θέμα «Συναισθηματική νοημοσύνη και θετική σκέψη», όπου θα αναλυθεί το πώς η μια οδηγεί στην άλλη και το αντίστροφο. Με απλά λόγια, όπως τα συναισθήματα επηρεάζουν τις σκέψεις μας, έτσι αντίστροφα οι σκέψεις έχουν τέτοια δύναμη ώστε να ελέγχουν τα συναισθήματα. Εκμεταλλευτείτε την προσφορά μέχρι τις 27/05 και δηλώστε συμμετοχή στο σεμινάριο που θα σας δείξει πώς να ομορφύνετε τη ζωή σας απλά και γρήγορα.

Ας δούμε αναλυτικά τι είναι η συναισθηματική νοημοσύνη και πώς η θετική σκέψη βοηθεάει στο να διαχειριζόμαστε τα αρνητικά μας συναισθήματα και να τα μετατρέπουμε σε θετικά.

Τι είναι η συναισθηματική νοημοσύνη; Σύμφωνα με τον πιο διαδεδομένο ορισμό, πρόκειται για την «ικανότητα να αναγνωρίζει, να κατανοεί και να διαχειρίζεται κανείς τα συναισθήματα τα δικά του και των άλλων»! Πόσο εξοικειωμένοι είμαστε, όμως, με τον όρο και τί κάνουμε για να την αναπτύξουμε;

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν δυσκολία στο να αναγνωρίζουν και να κατανοούν ακόμα και τα δικά τους συναισθήματα. Όπως είναι λογικό, τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο για τα συναισθήματα των άλλων.

Το δεύτερο θέμα του σεμιναρίου δε θα μπορούσε να είναι άλλο από αυτό της θετικής σκέψης! Γιατί ο καλύτερος τρόπος να πολεμήσουμε όσα μας δημιουργούν αρνητικά συναισθήματα και διάθεση, είναι διατηρώντας την αισιοδοξία και το χαμόγελό μας. Πάνω απ’όλα, μέσα από τις τεχνικές του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (NLP) θα δούμε ότι αλλάζοντας τον τρόπο που μιλάμε, αλλάζουμε τα συναισθήματά μας και κατ’ επέκταση τη διάθεση και συμπεριφορά μας.

Η γνώση και τα εργαλεία που θα δοθούν στο σεμινάριο μας δείχνουν το μονοπάτι προς τη θετική σκέψη και αποτελούν τα κύρια συστατικά για μια ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη ζωή. Η Θετική σκέψη και η Συναισθηματική Νοημοσύνη είναι δυο βασικές δεξιότητες ζωής και αν τις κατακτήσουμε, έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τη ζωή μας.

Θέματα σεμιναρίου:

 • Τι είναι η συναισθηματική νοημοσύνη,
 • Πώς αναγνωρίζουμε και κατανοούμε τα συναισθήματά μας,
 • Πώς να συνδέσουμε τα συναισθήματά μας με τις σκέψεις μας,
 • Πώς να ελέγξουμε τη συμπεριφορά μας όταν βιώνουμε ένα συναίσθημα,
 • Πώς να αποκτήσουμε ενσυναίσθηση,
 • Πώς να βελτιώσουμε την επικοινωνία μας αναπτύσσοντας τη συναισθηματική μας νοημοσύνη.
 • Πώς καλλιεργούμε τη θετική σκέψη
 • Πώς μετατρέπουμε τις αρνητικές σκέψεις σε θετικές
 • Πώς να χρησιμοποιούμε τη θετική σκέψη ώστε να αντιμετωπίζουμε δυσκολίες και εμπόδια για την πραγματοποίηση ενός στόχου
 • Πώς να προγραμματίζουμε τον εγκέφαλό μας θετικά για δράση

Η μεθοδολογία που θα ακολουθηθεί στο σεμινάριο περιλαμβάνει:

 • Θεωρία-χρήση διαφανειών
 • Βιωματικές ασκήσεις
 • Πρακτικές συμβουλές
 • Συζήτηση
 • Χρήση πραγματικών παραδειγμάτων

Εισηγήτρια του σεμιναρίου θα είναι η κα Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και Εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και επικοινωνίας. Για το πλήρες βιογραφικό πατήστε εδώ.

Η ποιότητα των σκέψεών μας καθορίζει την ποιότητα της ζωής μας! Αν είστε έτοιμοι να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο, δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή!

Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε παρακάτω.

Πληροφορίες:

Ημερομηνία: Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Τόπος διεξαγωγής: Oriflame, Κηφισίας 69, Μαρούσι

Ώρες διεξαγωγής: 10:30-14:30

Ώρα προσέλευσης: 10:00

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2106128281, 6974781051

Κόστος σεμιναρίου: 40€

Προσφορά Early Bird: 30€ για πληρωμές έως 27/5

[ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ]

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ (ταμείο ή e-banking)

Τράπεζα Eurobank: αριθμός λογαριασμού 0026.0315.89.0200457136, IBAN: GR1702603150000890200457136

Εθνική Τράπεζα: αριθμός λογαριασμού 051/611563-27, IBAN: GR0201100510000005161156327

Όνομα δικαιούχου: Ευαγγελία Ξυραφά. Αναφέρετε ως αιτιολογία κατάθεσης το ονοματεπώνυμό σας. Αφού κάνετε την πληρωμή ενημερώστε μας μέσω email στο info@flowmagazine.gr αναγράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και τα σεμινάρια τα οποία θέλετε να παρακολουθήσετε ώστε να το επιβεβαιώσουμε και να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας.