«Εκτός αν θες να ζήσεις σε ένα νησί ολομόναχος, η επικοινωνία είναι σημαντική» λέει ένα απόφθεγμα. Κι ενώ οι Γάλλοι πίσω από κάθε κακό έψαχναν τη γυναίκα, πίσω από τα περισσότερα προβλήματα επικοινωνίας βρίσκονται κρυμμένα …εμπόδια!

Σε αυτά τα εμπόδια επικοινωνίας, λοιπόν, και στο πώς θα τα αναγνωρίσουμε και ξεπεράσουμε είναι αφιερωμένο το νέο σεμινάριο του Believe In You. Τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, 18.00-21.00 στο χώρο της Office Plus στην Άνω Γλυφάδα θα συναντηθούμε ξανά για να εντοπίσουμε όλους τους παράγοντες που μας εμποδίζουν να επικοινωνούμε αποτελεσματικά στην καθημερινή μας ζωή.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο είναι το 2ο δωρεάν εισαγωγικό σεμινάριο για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα που ξεκινάει στις 23 Νοεμβρίου με τίτλο «Communication Skills Training Program».

Θέματα σεμιναρίου:

  • Ποια είναι τα εμπόδια επικοινωνίας και με ποιες τεχνικές μπορούμε να τα ξεπεράσουμε
  • Ο ρόλος της αντίληψης στην επικοινωνία, τα σφάλματα και πώς μπορούμε να τα αποφύγουμε
  • Πώς θα κάνουμε τα μηνύματά μας αποτελεσματικά

Μεθοδολογία:

  • Θεωρία-χρήση διαφανειών
  • Πρακτικές συμβουλές
  • Συζήτηση
  • Χρήση πραγματικών παραδειγμάτων

Εισηγήτρια των σεμιναρίων θα είναι η κα Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και Εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και επικοινωνίας. Για το πλήρες βιογραφικό πατήστε εδώ.

Καθώς ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ

Σημαντικές Πληροφορίες

Τόπος διεξαγωγής: Office Plus Business Center (Γούναρη 78, Άνω Γλυφάδα)

Ώρες διεξαγωγής: 18:00-21:00

Ώρα προσέλευσης: 17:30

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2106128281 και 6974781051.

Δυο λόγια για το Communication Skills Training Program

Το Communication Skills Training Program είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα εκπαίδευσης επικοινωνίας που συνδυάζει θεωρητική και βιωματική εκπαίδευση! Για δεύτερη φορά θα υλοποιηθεί σε ένα νέο χώρο, ιδανικό για επαγγελματίες που θέλουν να χτίσουν την καριέρα τους και να δικτυωθούν.

Τα μαθήματα θα γίνονται στην Office Plus Business Center στην Άνω Γλυφάδα, κάθε Τετάρτη απόγευμα ξεκινώντας από 23 Νοέμβρη. Ο συγκεκριμένος κύκλος εκπαίδευσης περιλαμβάνει τις 10 βασικές δεξιότητες επικοινωνίας που πρέπει να διαθέτει κάθε επαγγελματίας, ανεξαρτήτως θέσης, κλάδου ή αντικειμένου.

Όποια κι αν είναι η επαγγελματική σας κατάσταση, αυτές οι δεξιότητες θα σας χρειαστούν στην καθημερινότητά σας. Η επικοινωνία είναι η ικανότητα – κλειδί για την επιτυχία για τον εργαζόμενο του σήμερα.

Πλέον προσφέρεται και με δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα σε 12 άτοκες δόσεις. Σε συνεργασία με την Office Plus Business Center παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής online μέσα από το site της εταιρείας, καθώς και στη γραμματεία που λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή: 9:00-21:00 στο χώρο της Office Plus.

Δηλώστε συμμετοχή στη φόρμα που θα βρείτε εδώ για να εξασφαλίσετε τη θέση σας στη νέα ομάδα του Communication Skills Training Prorgam. Και αφήστε την επικοινωνία σας να σας οδηγήσει στην επιτυχία!