Διανύοντας έναν καυτό Ιούλιο, το Believe In You σας προσκαλεί στο 23ο δωρεάν σεμινάριο της δράσης του με θέμα τη Διαχείριση Συγκρούσεων. Σε ένα τρίωρο σεμινάριο θα μάθουμε να αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά τις συγκρούσεις που «καίνε» την προσωπική και επαγγελματική μας ζωή! Εγκαινιάζοντας μια νέα συνεργασία, το σεμινάριο θα υλοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο της Office Plus Business Center στην Άνω Γλυφάδα. Σας περιμένουμε την Παρασκευή 22 Ιουλίου στις 6 η ώρα.

Είναι ο καλύτερος τρόπος να διαχειριστείς μία σύγκρουση να την αποφύγεις; Στην οικογένεια, στο ζευγάρι, στην εργασία ή την παρέα, η σύγκρουση είναι μέσα στη ζωή μας και αυτό είναι OK! Τη διαχειριζόμαστε όμως αποτελεσματικά;

Το «Believe in You« πιστό στο όραμά του να συμβάλλει στη βελτίωση της ψυχολογίας και στην ενδυνάμωση των ανθρώπων για να υλοποιήσουν τα όνειρά τους, επιστρέφει με το νέο δωρεάν σεμινάριο που έχει σκοπό να εξαλείψει ένα δυσάρεστο κεφάλαιο της ζωής μας- τις Συγκρούσεις! Τίτλος του σεμιναρίου: «Διαχείριση Συγκρούσεων».

Χορηγός είναι η εταιρεία Office Plus Business Center, στο χώρο της οποίας θα φιλοξενηθεί το σεμινάριο. Πρόκειται για ένα πρότυπο επιχειρηματικό κέντρο υψηλών προδιαγραφών που δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των κατοίκων των Νοτίων Προαστίων -και όχι μόνο. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο της Office Plus και απευθύνεται στο ευρύ κοινό.

Καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας!

Θέματα: Πότε και πώς πρέπει να αποφεύγουμε μία σύγκρουση, Πώς να διατηρήσουμε την ισορροπία μας μέσα σε μία σύγκρουση, Πώς να κάνουμε αποτελεσματικό διάλογο μέσα σε μία σύγκρουση.

Μεθοδολογία:

 • Θεωρία-χρήση διαφανειών
 • Ασκήσεις
 • Πρακτικές συμβουλές
 • Νευρογλωσσικός προγραμματισμός (NLP)
 • Συζήτηση

Οφέλη

Στη διάρκεια του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα μάθουν:

 • Πώς να διατηρούν την ψυχραιμία τους κατά τη διάρκεια μιας σύγκρουσης
 • Τεχνικές αποτελεσματικής επικοινωνίας μέσα στη σύγκρουση
 • Πώς να εκφράζουν τις ανάγκες τους με θετικό τρόπο
 • Πώς να αποφεύγουν τις παρεξηγήσεις
 • Πώς να προσανατολίζονται στην επίλυση μίας σύγκρουσης
 • Πώς να κρατάνε στάση ουδετερότητας
 • Πώς να κατευνάζουν τον συνομιλητή τους

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια κα Εύη Ξυραφά

Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και Επικοινωνίας, με πολυετή εκπαιδευτική εμπειρία! Είναι πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια της Dale Carnegie σε θέματα Ανθρωπίνων Σχέσεων και Επικοινωνίας. Διαθέτει Master στη Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Για το πλήρες βιογραφικό πατήστε εδώ.

Στο νέο σεμινάριο του Believe In You, η κα Ξυραφά αναλαμβάνει μέσα από τεχνικές, ασκήσεις και πρακτικές συμβουλές να μας μάθει τα μυστικά για να μείνουμε ήρεμοι και να επικοινωνήσουμε ουσιαστικά ακόμα και μέσα σε μία σύγκρουση! Μήπως έφτασε η ώρα να μάθουμε πώς θα μετατρέψουμε τις φωνές και τις παρεξηγήσεις σε εποικοδομητικό διάλογο;

Περισσότερες πληροφορίες:

Ημερομηνία: Παρασκευή 22 Ιουλίου και ώρες 18:00-21:00.

Τόπος διεξαγωγής: Συνεδριακό κέντρο της Office Plus Business Center.

Διεύθυνση: Γούναρη 78, Άνω Γλυφάδα, Τ.Κ.16561.

Ώρα προσέλευσης: 17:30

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2106128281, 6974781051.

Keep calm και σας περιμένουμε!

[ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΠΛΗΡΩΘΕΙ]