Αστρολογικές προβλέψεις για το Νοέμβριο 2014

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Το διαπλανητικό μας ταξίδι θα μας απασχολήσει ποικιλοτρόπως είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε παγκοσμίως. Ο  Νοέμβριος ξεκινάει με την Πανσέληνο στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού που πραγματοποιείται την 7η του μήνα. Μας δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε ξεκαθαρίσματα σε ότι αφορά την ύλη και το συναίσθημα. Σχέσεις που έχουν βαλτώσει η δεν έχουν εξελιχτεί, όπως και οι άνθρωποι από τους οποίους εξαρτόμαστε επαγγελματικά ή προσωπικά θα κλονιστούν συθέμελα. Αντίθετα οι σχέσεις που έχουν δομηθεί σε γερές βάσεις θα γίνουν πιο ισχυρές. Πιθανές εστίες σύγκρουσης μπορεί να οδηγήσουν στην κατανόηση του που βρισκόμαστε ακριβώς και που επιλέγουμε να πάμε. Η Πανσέληνος επηρεάζει τα ζώδια του σταθερού σταυρού που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και όσοι έχουν ωροσκόπο η πλανήτες στον Ταύρο, Σκορπιό, Λέοντα και Υδροχόο.

Ο Άρης στον Αιγόκερω βρίσκεται σε έξαρση στην καλύτερη του θέση και μας προσδίδει αποφασιστικότητα, υπομονή και αυτοπειθαρχία στοιχεία που ο Έλληνας δεν γνωρίζει, αλλά επιβάλλεται να γνωρίσει. Το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα μας επιτρέπει να διαλύσουμε τη θολούρα και τις ομιχλώδεις καταστάσεις αναμένοντας καταστάσεις με ελπιδοφόρα μηνύματα. Ο Δίας, ο πλανήτης της υπερβολής και της αισιοδοξίας, προσδίδει πάντα μία πινελιά τύχης σε ότι αγγίζει αρκεί να μην μας διακατέχει ένας άκαιρος ενθουσιασμός. Σε δύσκολες περιπτώσεις θα υπάρξουν και ευκαιρίες για δημιουργία και ανάπτυξη κυρίως για τα ζώδια της φωτιάς.

Ο αγγελιοφόρος των θεών ο Ερμής θα προσδώσει μηνύματα θετικά και μία νότα αισιοδοξίας καθότι σχηματίζει δύο φερέλπιδες πλανητικές όψεις.

Η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 16/11 θα φέρει το καλοκαίρι στη ζωή μας αφού ευνοεί τα ταξίδια και τις απολαύσεις. Οι υποψήφιοι εραστές μπορεί να αποτελέσουν τον ιδανικό σύντροφο.

Στις 22 του μήνα η Ν. Σελήνη στον Τοξότη εγκαινιάζει ένα νέο κεφάλαιο με τον Ήλιο να εντείνει τις στρατηγικές σας ικανότητες. Επίσης φέρνει στην επιφάνεια αλήθειες που μπορούν να αλλάξουν την κατεύθυνσή της ζωής μας, να  ανοίξουν οι ορίζοντες που μας κάνουν να δούμε ότι οδεύουμε σε μία φάση αφύπνισης μετά από 1000 χρόνια ύπνου ώστε να αντιμετωπίσουμε τη σχέση μας με τον κόσμο, με τον εαυτό μας και μεταξύ μας. Επηρεάζονται τα μεταβλητά ζώδια και κυρίως οι γεννημένοι στις τρεις πρώτες μέρες, όσοι έχουν ωροσκόπο η πλανήτες στις πρώτες μοίρες του Τοξότη, των Διδύμων, της Παρθένου και των Ιχθύων. 

Η εξαιρετική προσήλωση στο στόχο εκδηλώνεται με την τεράστια δύναμη της βούλησης. Επομένως εάν θέλουμε να έχουμε αποτελέσματα σε ότι κάνουμε να επικεντρωθούμε στο στόχο μας και να προσπαθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε.

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Η Ιωάννα Αυγερινού γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στο Κολωνάκι και ενηλικιώθηκε στην Ελβετία…