Αστρολογικές προβλέψεις για το Δεκέμβριο 2014

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Το μεγάλο νέο του μήνα είναι η είσοδος του Κρόνου στον Τοξότη όπου θα παραμείνει περίπου 3 χρόνια μ’ ένα διάλειμμα από τον Ιούνιο έως το Σεπτέμβριο του 2015. Τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού, Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθείς, θα αναγκαστούν να αντιμετωπίσουν τις ευθύνες τους και θα κάνουν συνειδητοποιήσεις. Θα πάρουν σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή τους κάνοντας ξεκαθαρίσματα που θα προβούν ωφέλιμα. Επειδή ο Κρόνος είναι αυστηρός δάσκαλος μεν, δίκαιος δε, θα  επιφυλάξει τιμωρία η ανταμοιβή με βάση τη συμπεριφορά των ζωδίων αυτών.

Στις 11 του Δεκέμβρη η Αφροδίτη μπαίνει στον Αιγόκερω και γίνεται πιο συντηρητική και διστακτική στην έκφραση των συναισθημάτων.  Είναι μια Αφροδίτη που θα δώσει, εφ’ όσον πάρει, όχι απαραίτητα μόνο συναίσθημα, αλλά και ύλη.

Και ο Ερμής από τις 18 του μήνα θα κάνει την είσοδό του στον Αιγόκερω όπου θα παραμείνει έως τις 6 Ιανουαρίου. Οι αποφάσεις θα είναι σκληροπυρηνικές.

Η ανάδρομη πορεία του Δία από τις 9 του μήνα θα μειώσει την έκφραση της ευεργεσίας και της επεκτατικής διάθεσης κυρίως στα ζώδια της φωτιάς. Σε κάθε περίπτωση μας δίνεται η ευκαιρία να επανεξετάσουμε τα κεκτημένα.

Η Σύνοδος του Άρη – Πλούτωνα, που πραγματοποιήθηκε ήδη από τον προηγούμενο μήνα, δηλώνει την αρχή ενός νέου κύκλου που θα διαρκέσει περίπου 2 μήνες. Κάτι γκρεμίζεται από το παλιό για να οδηγηθούμε σε κάτι νέο.  Οι παλιές ιδέες συγκρούονται με τις νέες.

Η Πανσέληνος στις 6 του μήνα στον άξονα Διδύμων – Τοξότη σε τετράγωνο με το Χείρωνα θα φέρει συνειδητοποίηση των νέων δεδομένων. Έστω κι εάν μας προβληματίσει, θα γλυκάνει τις πληγές μας.

Στις 12 Δεκεμβρίου το τρίγωνο Ήλιου – Δία φέρνει ελπιδοφόρα μηνύματα. Η διαίσθηση και η λογική δίνουν λύσεις.

Ο Έρωτας, η δημιουργία, η δράση τα ταξίδια ευνοούνται. Καλές γιορτές!

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Η Ιωάννα Αυγερινού γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στο Κολωνάκι και ενηλικιώθηκε στην Ελβετία…