Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 8 – 14/12/14

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Η εβδομάδα ξεκινά με την όψη τετραγώνου Δία, Ήλιου και Ερμή που θα μας δώσει μία τάση υπερβολής και ταυτόχρονα ένα χέρι βοηθείας. Την Πέμπτη η  Αφροδίτη  παύει να είναι παιχνιδιάρα και  γίνεται συντηρητική και ντροπαλή  καθώς αλλάζει θέση και εισέρχεται στον Αιγόκερω. Οι άνθρωποι θα δυσκολεύονται να εκφράσουν τα συναισθήματά τους. Ο Άρης στον Υδροχόο θα κάνει πιο γοργούς τους ρυθμούς για να συντονιστεί με το εορταστικό κλίμα. Την Κυριακή το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα θα ενισχύσει την ανάγκη να δραπετεύσουμε από τα προβλήματα με τάσεις φυγής από την πραγματικότητα. Προσοχή διότι μπορεί να οδηγηθούμε σε συναισθηματικές απογοητεύσεις.

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με τη σύνοδο Ερμή – Ουρανού που σας καλεί σε συζητήσεις για μετακινήσεις. Ευκαιρίες για κάθε είδους κοινωνική δραστηριότητα θα σας φέρει ο Άρης στον Υδροχόο. Οι φίλοι θα χαίρονται τη συντροφιά σας. Η Αφροδίτη ενισχύει τη γοητεία σας, η οποία δεν περνάει απαρατήρητη από άτομα κύρους που θα σας βοηθήσουν στον επαγγελματικό στίβο.

ΤΑΥΡΟΣ

Στο επίκεντρο της προσοχής σας όπως πάντα είναι τα οικονομικά, αλλά τώρα καλά είναι να τακτοποιήσετε ό τι έχει σχέση με φορολογικά, δάνεια και χρήματα του συντρόφου σας. Στο μέσο της εβδομάδας θα νοιώσετε την ανάγκη της θαλπωρής της οικογενειακής εστίας και το Σαββατοκύριακο θα ζήσετε ένα φλογερό week end με το σύντροφό σας.  

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τη Δευτέρα η συνάντηση του Ήλιου με τον Ερμή θα φέρει συζητήσεις με το σύντροφο ή ένα συνεργάτη  γύρω από θέματα που νοιώθετε ότι σας έχουν αδικήσει. Θα ενεργοποιηθείτε για να χειριστείτε τις μελλοντικές σας διεκδικήσεις. Από την Παρασκευή διακατέχεστε από ενθουσιασμό και περνάτε ένα χαρούμενο week end  όπου είστε το επίκεντρο  της παρέας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας η Σελήνη στο ζώδιό σας ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας. Καλό είναι να διοχετεύσετε την ενέργειά σας σε συζητήσεις γύρω από επαγγελματικά θέματα. Η καθημερινότητά σας επιβαρύνεται με υποχρεώσεις. Καλείστε να φροντίσετε τα άτομα της οικογενειακής εστίας που ζητούν επίμονα την προσοχή σας και την δική σας οικονομική υποστήριξη. 

ΛΕΩΝ

Μπορεί να προκύψει ένας φιλόδοξος έρωτας. Την Τετάρτη και την Πέμπτη η Σελήνη στο ζώδιό σας ενισχύει τη λάμψη σας. Την Παρασκευή το τρίγωνο του Ερμή – Δία θα φέρει μία ευχάριστη είδηση αναφορικά με υψηλούς στόχους. Την Κυριακή το τρίγωνο Ήλιου – Δία φέρνει την τύχη με το μέρος σας. Ζητήστε και θα σας δοθεί ό τι επιθυμείτε από τα αγαπημένα σας άτομα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή η εβδομάδα προσφέρεται για μία ενδοσκόπηση. Παραδεχτείτε τους φόβους και τις ανασφάλειές σας. Η Αφροδίτη από την Τετάρτη στο φιλικό για σας ζώδιο του Αιγόκερου σας υπόσχεται ενδιαφέρουσες εξελίξεις μέσα στις γιορτές όπου καλείστε να τις περάσετε με άτομα της οικογένειας. Το Σαββατοκύριακο η Σελήνη στο ζώδιό σας ενισχύει τη γοητευτική πλευρά της προσωπικότητάς σας.

ΖΥΓΟΣ

Τα άστρα ιδιαίτερα ευνοϊκά για σας απογειώνουν τη διάθεση και σας κάνουν πιο τολμηρούς. Σας επιτρέπουν να κάνετε όνειρα που θα υλοποιήσετε στην οικογενειακή εστία με αγαπημένα σας άτομα όπου ο Ποσειδώνας και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σας βοηθάει να γίνετε πιο τρυφεροί. Το Σαββατοκύριακο πιθανόν να έχετε τις κλειστές σας, αλλά κι αυτό χρειάζεται για να ανιχνεύσετε τις προσωπικές σας ανάγκες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης στον Υδροχόο μπορεί να λειτουργήσει επιβαρυντικά για σας αυξάνοντας τις οικογενειακές υποχρεώσεις. Επίσης υπάρχει το ενδεχόμενο για διενέξεις μέσα στην οικογενειακή εστία. Ευτυχώς που από την Τετάρτη η διάθεσή σας αλλάζει με την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω. Εγγυάται μία όμορφη καθημερινότητα έστω και εάν πρέπει να κλείσετε τους τελευταίους λογαριασμούς με τον Κρόνο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ονειρική μπορεί να είναι η εβδομάδα αυτή. Ο Άρης στον υδροχόο σας κινητοποιεί. Ατελείωτες συζητήσεις επαφές και συμφωνίες θα μονοπωλήσουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω βελτιώνει αισθητά τα οικονομικά σας. Γι αυτό να ψάξετε και νέες πηγές εργασίας που μπορούν να αυξήσουν τα έσοδά σας. Διακατέχεστε από συναισθηματική ηρεμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα μπορεί να χαρακτηριστεί άκρως ερωτική. Τη Δευτέρα η Σελήνη στον Καρκίνο στρέφει το ενδιαφέρον σας προς το σύντροφο και σας κάνει πιο τρυφερούς. Την Τετάρτη η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιό σας και εγκαινιάζει μία άκρως ευνοϊκή περίοδο στη ζωή σας. Μοναδική παραφωνία το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα που θα σας επηρεάσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σας σας κάνει να νιώθετε δυναμικοί και ανανεωμένοι. Νέες φιλίες μπαίνουν στη ζωή σας.  Τη Τετάρτη  ο Δίας γίνεται ανάδρομος στο απέναντί σας ζώδιο και πιθανώς να ανατραπούν σχέδια που αφορούν γάμο η σοβαρή σχέση η μία συνεργασία.  Αυτή η ανάδρομη πορεία γίνεται για να επανεξετάσετε τα σχέδιά σας. Η Αφροδίτη στον 12 οίκο φέρνει εσωστρέφεια και επιθυμία για κρυφές σχέσεις. Προσοχή!

ΙΧΘΥΣ

Με ευοίωνες συνθήκες αρχίζει η εβδομάδα αφού η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό για σας ζώδιο του Καρκίνου. Από την Τετάρτη τα πράγματα βελτιώνονται σε συναισθηματικό επίπεδο. Η Αφροδίτη φέρνει φίλους και νέες γνωριμίες. Ίσως δημιουργηθεί ένα ειδύλλιο από το φιλικό περιβάλλον. Ο Άρης στον Υδροχόο σας δημιουργεί άγχος και εσωτερικές ανησυχίες. Ίσως λειτουργήσει και παρασκήνιο ερήμην σας.

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Η Ιωάννα Αυγερινού γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στο Κολωνάκι και ενηλικιώθηκε στην Ελβετία…