Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 24/9 – 1/10/18

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Influence:

Ας δούμε τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα 24 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου για την οποία εύχομαι να είναι χαρούμενη, καλή, δημιουργική και ευλογημένη.

Η εβδομάδα αυτή έχει ως σημαντικό γεγονός την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στις 25 του μήνα στο ζώδιο του Κριού. Είναι πολύ δυνατή καθότι συμμετέχει και ο Κρόνος. Και ενώ η Πανσέληνος σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός κεφαλαίου το ζώδιο του Κριού στο οποίο σχηματίζεται δηλώνει ένα νέο ξεκίνημα αφού ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και συνδέεται πάντα με μία νέα αρχή. Γι’ αυτό μπορούμε να κάνουμε καινούργια πράγματα. Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι πρέπει να προσέξουν περισσότερο κυρίως αυτοί που έχουν γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου.

Στις 27 του μήνα το τρίγωνο του Ήλιου-Άρη βοηθά τη δράση και ενδέχεται να υλοποιηθούν κρυμμένα όνειρα.

Στις 29 του μήνα μία τάση προς αλλαγή συμβάλλει στη σωστή επαγγελματική πορεία.

Και η εβδομάδα ολοκληρώνεται με μία Σελήνη στους Διδύμους που προάγει την επικοινωνία.

Να δούμε πως επηρεάζεται το κάθε ζώδιο ξεχωριστά. Πρέπει να εξετάζουμε πολλά στοιχεία του χάρτη μας που είναι μοναδικός και ανεπανάληπτος.

ΚΡΙΟΙ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού-Ζυγού προκαλεί συγκρούσεις ανάμεσα στα θέλω σας και σ’ εκείνα του συντρόφου σας. Να είστε προσεκτικοί για να μην χαλάσετε την καλή σχέση που έχετε.

ΤΑΥΡΟΙ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού-Ζυγού ρίχνει το φως σε θέματα υγείας. Η συμμετοχή του Κρόνου φέρνει υπερκόπωση και μία τάση για απομόνωση που μπορεί να είναι και μία χρήσιμη ενδοσκόπηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ευτυχώς που έρχεται η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού-Ζυγού και τονώνει την αυτοπεποίθησή σας που την είχατε χάσει τώρα τελευταία. Κάνετε σωστές επιλογές που σας οδηγούν στην επιτυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού-Ζυγού είναι πιεστική για σας λόγω της συμμετοχής του Κρόνου στο απέναντι σε σας ζώδιο του Αιγόκερου. Προσοχή στη σχέση με το ταίρι σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ

Σελίδες: 1 2

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Influence:

Η Ιωάννα Αυγερινού γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στο Κολωνάκι και ενηλικιώθηκε στην Ελβετία…