Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 24-30/11/14

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Από το Σάββατο 22 του μήνα ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στον Τοξότη και η Ν. Σελήνη στο ζώδιο της επέκτασης και της ευημερίας θα δώσει ένα διάχυτο ενθουσιασμό στις μέρες που ακολουθούν. Η προηγούμενη περίοδος μας προβλημάτισε και έκανε πολλούς να χαθούν στα βαθιά νερά των συναισθηματικών αναζητήσεων. Τώρα ήρθε η στιγμή να βγούμε στην επιφάνεια, να πάρουμε μια μεγάλη ανάσα.

ΚΡΙΟΣ

Τα επαγγελματικά σου δείχνουν να πηγαίνουν θετικά αρκεί να  διώξεις το άγχος σου για την υλοποίηση των σχεδίων σου. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά απόφυγε να παρασυρθείς σε έξοδα, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Στον ερωτικό τομέα όλα βαίνουν προς το καλύτερο.

ΤΑΥΡΟΣ  

Στον επαγγελματικό τομέα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, για να μπορέσεις να δώσεις στους συνεργάτες σου να καταλάβουν τα σχέδια που έχεις. Παραδέξου όποια λάθη έκανες στο παρελθόν και φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση, για να μπορέσεις να βγεις από το αδιέξοδο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Λίγη  υπομονή  τώρα που τα οικονομικά σου προβλήματα οδεύουν προς το τέλος. Πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα κάποιες υποχρεώσεις που έχεις χωρίς άλλες αναβολές. Πάντως γραφειοκρατικά και θέματα ακίνητης περιουσίας ευνοούνται. Ο έρωτας έχει τον πρώτο λόγο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στην αισθηματική σου ζωή θα περάσεις πολύ καλά και θα μπορέσεις να πεις πολλά πράγματα στον άνθρωπό σου, ώστε να ξεπεράσεις κάθε πρόβλημα που υπάρχει ανάμεσα σας. Αν είσαι μόνος, μάλλον πρέπει να αλλάξεις οπτική και να κινηθείς και σε άλλους κύκλους, που δεν είχες σκεφτεί μέχρι τώρα.

ΛΕΩΝ

Οι δυνατότητές σου είναι πολλές και ο δυναμισμός σου μπορεί να σε πάει πολύ μπροστά. Φρόντισε να κάνεις έναν πολύ καλό προγραμματισμό, για να θέσεις σε εφαρμογή όλα σου τα σχέδια. Βγάλε τον ερωτισμό σου αλλά και την καλύτερή σου διάθεση και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Ν. Σελήνη σου δίνει  ευκαιρίες, μέσα από τις οποίες θα διευρύνεις τους ορίζοντές σου και θα θέσεις νέους στόχους. Μη δείχνεις αδιαλλαξία απέναντι στους συνομιλητές σου, γιατί θα χάσεις στο θέμα της επικοινωνίας, που αυτή τη στιγμή σου χρειάζεται. Στο χέρι σου  να πετύχεις ευκολότερα τους στόχους σου.

ΖΥΓΟΣ

H εμπιστοσύνη κερδίζεται και δεν χαρίζεται. Αν είσαι Ζυγός, να βρεθείς με το σύντροφό σου και να μιλήσετε για τη σχέση σου, ώστε να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο όλα τα θέματα που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Αν είσαι μόνος, η Νέα Σελήνη ενισχύει την επικοινωνία και σε βοηθάει να πλησιάσεις όποιο άτομο θέλεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις την τάση να βλέπεις τα πράγματα κάτω από το δικό σου πρίσμα. Σου συνιστώ να έχεις περισσότερο ρεαλισμό, αν θέλεις να καταφέρεις να ξεπεράσεις κάποιες καταστάσεις, που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Η Νέα Σελήνη σου δίνει την θετική της ενέργεια, ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις όσα σχεδιάζεις για το μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να αφήσεις πίσω σου οτιδήποτε μπλοκάρει  την πορεία σου ή χαλάει την ψυχολογική σου διάθεση. Κάνε μια ανανέωση ξεκινώντας από την εξωτερική εμφάνιση. Διάφορες συγκυρίες και ευχάριστες εξελίξεις που θα προκύψουν, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο σου, θα σε βοηθήσουν να πάρεις ξανά τα πάνω σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υπάρχει ο κίνδυνος να έρθεις σε αντιπαράθεση με άτομα που δεν πρέπει, καθώς νοιώθεις έντονο εκνευρισμό. Φρόντισε να κάνεις αισιόδοξες σκέψεις και μην ξεχνάς ότι η Νέα Σελήνη σε ευνοεί σημαντικά. Με λίγη παραπάνω προσπάθεια, μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Απλώς ακολούθησε μεθοδικά το πρόγραμμά σου και να ξέρεις ότι μπορείς να πετύχεις όσα θέλεις στο άμεσο μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Υδροχόε, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο σύντροφό σου, γιατί αυτήν την εβδομάδα θα έχεις μια τάση για απομόνωση και αυτό θα δημιουργήσει ανασφάλεια στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, είναι καιρός να κάνεις μια νέα σχέση, που θα σου προσδώσει χαρά.

ΙΧΘΥΣ

Στην αισθηματική σου ζωή, σε περιμένουν ευχάριστα γεγονότα. Αν είσαι μόνος, αυτή την εβδομάδα αυξάνονται οι  πιθανότητες να έρθεις κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί! Μην κάνεις όμως βιαστικές κινήσεις. Έχεις πολλές δυνατότητες για να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα σου παρουσιαστεί, αρκεί να είσαι σίγουρος για κάθε σου βήμα.

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Η Ιωάννα Αυγερινού γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στο Κολωνάκι και ενηλικιώθηκε στην Ελβετία…