Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 21 – 27/5/18

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Influence:

Μία εβδομάδα με ελπιδοφόρα μηνύματα. Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στον Καρκίνο και κάνει πιο γλυκές τις σχέσεις κυρίως στο πλαίσιο της οικογενειακής εστίας. Ο Ηλιος κάνει την είσοδό του στους Διδύμους τη Δευτέρα και γινόμαστε πιο επικοινωνιακοί.

Την Τετάρτη 23 του μήνα η αντίθεση του Ερμή – Δία βοηθάει τις συζητήσεις.

Την Πέμπτη 24 του μήνα το τρίγωνο του Ηλιου Αρη βοηθά στην προώθηση νέων και έξυπνων ιδεών που ευνοούν την επικοινωνία.

Στις 25 του μήνα το τρίγωνο του Δία Ποσειδώνα ευνοεί τη ψυχική διάθεση που είναι ταλαιπωρημένη αυτόν τον καιρό.

Ας δούμε πως επηρεάζεται το κάθε ζώδιο ξεχωριστά. Πρέπει να εξετάζουμε πολλά στοιχεία του χάρτη μας που είναι μοναδικός και ανεπανάληπτος.

ΚΡΙΟΙ

Ο Αρης στον Υδροχόο είναι σε μία θέση δυναμική όπου κυβερνάται από τον Ουρανό που μόλις μπήκε στον Ταύρο ζώδιο του σταθερού σταυρού σας προσκαλεί σε συλλογικές δραστηριότητες με έντονη δράση και πρωτοποριακές ιδέες που θα ευνοήσουν τα σχέδια σας.

ΤΑΥΡΟΙ

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο από την Κυριακή σας κάνει ιδιαίτερα αγαπητούς στον περίγυρό σας. Κι εσείς θα είστε εξαιρετικά δοτικοί με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο βελτιώνονται τα οικονομικά σας, αλλά αυξάνεται και η επιθυμία σας για αγορά ακριβών αντικειμένων. Πιθανώς θα εισπράξετε μία ανταμοιβή λόγω επαγγελματικής κατάρτισης.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Ο Αρης στον Υδροχόο δίνει προβλήματα και σπατάλη χρόνου για τη διευθέτηση του χρόνου για οικονομικά προβλήματα, αυτά που έχουν σχέση με χρήματα σε χέρια τρίτων, δάνεια, ασφάλειες, χρήματα συντρόφου κλπ.

ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Οι φίλοι παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας αυτήν τη στιγμή αφού ο Ηλιος είναι στους Διδύμους. Σε συναισθηματικό επίπεδο τα πράγματα κυλούν όμορφα και εσείς νοιώθετε πολύ άνετα με τον εαυτό σας και με τους άλλους.

(διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στην επόμενη σελίδα)

Σελίδες: 1 2

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Influence:

Η Ιωάννα Αυγερινού γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στο Κολωνάκι και ενηλικιώθηκε στην Ελβετία…