Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 1-7/12/14

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Το σημαντικότερο γεγονός της εβδομάδας είναι η Πανσέληνος στις 6 του μήνα που πραγματοποιείται στον άξονα Τοξότη Διδύμων. Η εμπλοκή της Πανσελήνου με τον Άρη δηλώνει παρόρμηση, υπερένταση, κόπωση και ξεκίνημα ενός ιστορικού συμβολαίου η απόφασης. Η ανταλλαγή απόψεων κάποιες φορές γίνεται με έντονο τρόπο και η εμπλοκή της Αφροδίτης δίνει επιθυμία για σύναψη σοβαρής σχέσης η ένδειξη γάμου η αρραβώνα.

ΚΡΙΟΣ

Η αποχώρηση του Άρη από τον Αιγόκερω στις 4 Δεκεμβρίου θα σας δώσει  μεγάλη ανάσα αφού θα πάρει μαζί του και το άγχος που σχετίζεται με τις ανησυχίες στον επαγγελματικό τομέα. Ο Άρης στον Υδροχόο θα σας δώσει ένα χέρι βοηθείας για να πετύχετε τους στόχους σας και να βρείτε χρόνο να αφιερώσετε στους φίλους.

ΤΑΥΡΟΣ  

Προσέχετε συζητήσεις για οικονομικά και κληρονομικά οι οποίες κρύβουν λάθη ή ψιλά γράμματα. Με τον Άρη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας δίνετε όλο το βάρος στα επαγγελματικά σας και στην επίτευξη των στόχων σας. Εκτός από τις παγίδες των πρώτων ημερών προμηνύονται ευχάριστες εξελίξεις ιδιαίτερα στις σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μία εβδομάδα πολύ σημαντική για την καριέρα και για τα οικονομικά σας, αλλά και για την προσωπική σας ζωή. Με τον Ερμή απέναντί σας ολοκληρώνεται μία περίοδος συζητήσεων και επαφών με το σύντροφό σας η ένα στενό συνεργάτη. Ο Άρης κινητοποιεί τις δημιουργικές σας δυνάμεις. Πολλοί νιώθετε τν ανάγκη να ταξιδέψετε και να κυνηγήσετε τα όνειρά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας σας βρίσκουν να συζητάτε πάνω σε θέματα καθημερινότητας και υγείας που διακατέχονται από κάποια ασάφεια. Ο Ποσειδώνας έχει βαλθεί να δώσει πνοή στη ρομαντική σας διάθεση και στην ανάγκη σας για τρυφερότητα. Ο Άρης για λίγες ακόμη μέρες στο απέναντι σας ζώδιο σας βοηθά να υπηρετήσετε ένα κοινό σας όνειρο με το σύντροφο η στενό συνεργάτη σας.

ΛΕΩΝ

Με υψηλό ηθικό σας βρίσκει το ξεκίνημα της εβδομάδας. Χειρίζεστε το λόγο με ενθουσιασμό μολονότι  ο Άρης δίνει εντάσεις και επικρατεί ένα κλίμα υψηλών τόνων.  Η εργασία και η καθημερινότητά σας αποτελούν πεδία έκφρασης της δημιουργικότητάς σας. Πιθανές συγκρούσεις με το σύντροφο μπορεί να ανακύψουν. Θα τα λύσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μολονότι σας περιμένει μία εβδομάδα γεμάτη υποχρεώσεις στον επαγγελματικό στίβο, ο έρωτας θα σας παρασύρει σ’ ένα όνειρο. Οι συζητήσεις για  την οικογενειακή εστία που σας έχουν απασχολήσει ολοκληρώνονται. Η Πανσέληνος στις 6 του μήνα είναι φορτική και ανατρεπτική.

ΖΥΓΟΣ

Με θετική  διάθεση και ενέργεια ξεκινάει η εβδομάδα και ο μήνας. Ευνοούνται οι γνωριμίες στις ευχάριστες μετακινήσεις σας. Μέρες που μπορεί να αποδειχτούν ιδιαίτερα παραγωγικές και δημιουργικές. Ίσως χρειαστεί να ετοιμάσετε την οικογενειακή εστία όπου θα περάσετε τις περισσότερες ώρες στις  γιορτές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα που έρχεται σας βρίσκει σε μία ρομαντική ατμόσφαιρα, η οποία θα είναι διάχυτη. Οικονομικά θέματα θα είναι στο κέντρο των συζητήσεών σας. Παρά τις δυσκολίες, θα βάλετε τη ζωή σας σε τάξη και θα τα καταφέρετε όπως ο φοίνικας που αναγεννιέται από τις στάχτες του. Να αναμένετε αισιόδοξοι το μέλλον σας που θα είναι σίγουρα πιο λαμπερό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πρωταγωνιστές των εξελίξεων θα νιώσετε αυτήν την εβδομάδα, η οποία χαρακτηρίζεται από έντονη δράση σε πολλά μέτωπα. Η πληθώρα των πλανητών Αφροδίτη, Ερμής και Ήλιος στο ζώδιό σας ρίχνει τους προβολείς επάνω σας. Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού μπορεί να γνωρίσετε κάποιο πρόσωπο που θα σας συνεπάρει. Τα άτομα που έχουν γεννηθεί τις πρώτες μέρες νιώθουν την έλευση του Κρόνου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα άστρα σας ευνοούν να βγείτε σταδιακά από μία εντελώς αντιφατική περίοδο. Από τη μία φιλοξενείτε στο ζώδιό σας τον Άρη, ο οποίος  ανεβάζει τους ρυθμούς σας και πολλές φορές σας κάνει βιαστικούς και επιπόλαιους. Από την άλλη ένας συνωστισμός πλανητών στον Τοξότη σας καλεί να ρίξετε τους τόνους και να εστιάσετε περισσότερο στις εσωτερικές σας ανάγκες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης στις 4 του μήνα μπαίνει στο ζώδιό σας και  σας γεμίζει τις μπαταρίες και απίστευτη ενέργεια και διάθεση για πρωτοβουλίες και δράση εν όψει των εορτών. Επαφές με φιλικά πρόσωπα θα σας χαρίσουν ευχάριστες στιγμές. Είστε δυναμικοί και νιώθετε ανανεωμένοι. Έτσι  προωθείτε δημιουργικά τα καινοτόμα σχέδιά σας. 

ΙΧΘΥΣ

Οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σας θα είναι ραγδαίες και τα άστρα θα σηματοδοτήσουν ένα διαρκές up and down. Δοκιμάζονται οι αντοχές σας. Παρόλα αυτά διακατέχεστε από όμορφα συναισθήματα. Ένας συνωστισμός των πλανητών στον Τοξότη σας αναγκάζει να ανταποκριθείτε στο ύψος των υποχρεώσεών σας, κυρίως στον επαγγελματικό στίβο.

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Η Ιωάννα Αυγερινού γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στο Κολωνάκι και ενηλικιώθηκε στην Ελβετία…