Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 18-24/6/18

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Influence:

Εύχομαι η εβδομάδα από 18 έως 25 Ιουνίου να είναι χαρμόσυνη, δημιουργική και ευλογημένη. Ας δούμε τι λένε τα άστρα γι αυτήν.

Αυτή η εβδομάδα έχει ευνοϊκές όψεις όπως το τρίγωνο του Ερμή Δία που πραγματοποιείται την Τρίτη 19 του μήνα. Ευνοεί την επικοινωνία και μας ωθεί να κάνουμε όνειρα και σχέδια για ταξίδια.

Τη Δευτέρα με την Αφροδίτη στο Λέοντα και επίσης με τη  Σελήνη στο ίδιο ζώδιο θα έχουμε διάθεση για κοσμικότητα, πάρτι, τέχνες και τη δημιουργία σε κάθε της μορφή. Είναι ιδανική για εγκαίνια σε θέατρα, και γενικότερα σε χώρους διασκέδασης.

Οι επόμενες μέρες κυλούν με υψηλή επικοινωνία και καλή διάθεση θα έλεγα.

Την Πέμπτη 21 του μήνα είναι κάθε χρόνο μία από τις πιο σημαντικές μέρες της χρονιάς καθώς πραγματοποιείται η θερινή ισημερία. Η ενέργεια χτυπάει κόκκινο και η έμπνευση επίσης. Ο Ηλιος κάνει την είσοδό του στον Καρκίνο.

Το Σάββατο 23 του μήνα πραγματοποιείται το εξάγωνο Ηλιου Ουρανού που φέρνει ξαφνικές περίεργες συμπεριφορές.

Η εβδομάδα ολοκληρώνεται την Κυριακή με τη Σελήνη στο Σκορπιό που  ευνοεί τα οικονομικά, τα πάθη και τις σχέσεις.

Να δούμε πως επηρεάζεται το κάθε ζώδιο ξεχωριστά. Πρέπει να εξετάζουμε πολλά στοιχεία του χάρτη μας που είναι μοναδικός και ανεπανάληπτος.

ΚΡΙΟΙ

Το εξάγωνο του Ηλιου Ουρανού δείχνει πως βλέπετε φως στο τούνελ και αναπτερώνεται το ηθικό. Η Αντίθεση Αφροδίτης-Αρη μπορεί να φέρει προστριβές σε συναισθηματικό επίπεδο.

ΤΑΥΡΟΙ

Η αντίθεση του Ερμή – Πλούτωνα σας κάνει χειριστικούς και αυτό ενδέχεται να προκαλέσει ρήξη με τον περίγυρό σας. Γενικώς η επικοινωνία δυσχεραίνει και στενοχωριέστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη στο Λέοντα σας κάνει δημοφιλείς. Το επικοινωνιακό κομμάτι είναι αυτό που λάμπει όπως πάντα. Το οικονομικό σας φέρνει πονοκέφαλο και σκέφτεστε πώς να βρείτε λύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Μπαίνετε σε μία καλή φάση. Στην περίοδο των γενεθλίων σας. Εκφράζετε τα συναισθήματά σας και τα πάτε καλά σ’ αυτό το επίπεδο. Το εξάγωνο του Ηλιου-Ουρανού σας φέρνει κοντά σε αγαπημένα άτομα.

ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Ο Ηλιος στον Καρκίνο δηλαδή στο 12ο σας οίκο ενδέχεται να βγάλει ανασφάλεια και απωθημένα. Ευτυχώς που η Αφροδίτη διανύει το ζώδιό σας κι αυτό θα σας βοηθήσει σε πολλούς τομείς όπως τα οικονομικά και τα συναισθηματικά.

(διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στην επόμενη σελίδα)

Σελίδες: 1 2

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Influence:

Η Ιωάννα Αυγερινού γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στο Κολωνάκι και ενηλικιώθηκε στην Ελβετία…