Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 16 – 22/4/18

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Influence:

Η εβδομάδα ξεκινάει με την ορθή πορεία του Ερμή που μας ταλαιπωρεί 3 φορές το χρόνο επί 23 ημέρες. Έρχεται, όπως όλοι οι καρμικοί πλανήτες, να μας διδάξει πολλά πράγματα, όπως να μην είμαστε παρορμητικοί και να δρούμε με σύνεση και κατόπιν σκέψης. Επίσης μας δίνεται η ευκαιρία να επανεξετάσουμε αποφάσεις που έχουμε πάρει στο παρελθόν. Και γιατί όχι, να ξαναβάλουμε στη ζωή μας άτομα που τα είχαμε ξεσκαρτάρει ως ακατάλληλα.

Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό  ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα, καθώς είχαμε αποφύγει να προωθήσουμε ορισμένες δραστηριότητες εξαιτίας της φαινομενικά ανάδρομης πορείας του Ερμή. Τώρα δεν φοβόμαστε να υπογράψουμε συμβόλαια και να κάνουμε νέες συμφωνίες. Ξεκινάμε δυναμικά τη ζωή σε κάθε τομέα. Η Ν. Σελήνη φέρνει επιθυμία για δράση πάσης φύσης πνευματικής, επαγγελματικής κλπ.

Επειδή συμμετέχει και ο Ουρανός, ενδέχεται να προκαλέσει αλλαγές και να φέρει ένα επαναστατικό κλίμα με εντάσεις σε διάφορα κράτη.

Στις 17 του μήνα η Αφροδίτη, που σχηματίζει ευνοϊκές όψεις με τον Δία και τον Πλούτωνα, θα τονώσει το συναίσθημα και θα δώσει ώθηση στην έκφρασή του.

Στις 18/4 ενδέχεται να σημειωθούν σκαμπανεβάσματα στη διάθεση, καθώς θα πραγματοποιηθεί η Σύνοδος Ηλιου Ουρανού. Τα σχέδιά μας μπορεί να έχουν πιθανές αλλαγές και ανατροπές. Ο Κρόνος αρχίζει την ανάδρομη πορεία του έως τις 7/9/18 και θα μειώσει την ψυχρότητα στις σχέσεις και τις δυσκολίες.

Στις 20 του μήνα ο Ηλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου και τα πράγματα αρχίζουν να σταθεροποιούνται.

Στις 21 η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει στην επιφάνεια θέματα που αφορούν την οικογενειακή εστία.

Την Κυριακή ας σκεφτούμε πως μπορούμε να ψυχαγωγηθούμε και να αφήσουμε κατά μέρος τα προβλήματα και τις αρνητικές σκέψεις.

Ας δούμε πως θα επηρεαστεί  το κάθε ζώδιο ξεχωριστά από τα  άστρα,   χωρίς να ξεχνάμε ότι κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και ανεπανάληπτος και πρέπει να μελετά το προσωπικό του ωροσκόπιο για να έχει μία σωστή σφαιρική άποψη.

ΚΡΙΟΙ

Με την Αφροδίτη στον Ταύρο τα οικονομικά σας ευνοούνται. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε από τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, για να προβάλετε τον καλύτερο σας εαυτό στον επαγγελματικό στίβο. Μπορείτε με σωστή επιλογή να βελτιώσετε πολλά πράγματα είτε στην εμφάνιση, είτε στην προσωπική σας ζωή. Γενικώς θετική η εβδομάδα για εσάς.

ΤΑΥΡΟΙ

Καλά θα είναι να είστε προσεκτικοί σε πολλά θέματα, καθότι η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο 12* σας οίκο βγάζει στην επιφάνεια πολλά απωθημένα που θα προκαλέσουν εντάσεις. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, ήδη από την 1η Απριλίου, θα ευνοηθείτε σε όλους τους τομείς. Να το επιδιώξετε για να εφαρμοστεί το συν Αθηνά και χείρα κίνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νέα πρόσωπα θα μπουν στη ζωή σας. Είναι κάτι που επιδιώκετε και σας ευχαριστεί. Με την Αφροδίτη στον Ταύρο τα συναισθήματα είναι δυνατά και παρουσιάζουν μία σταθερότητα που δεν είναι δικό σας χαρακτηριστικό, αλλά σας ανακουφίζει να είστε πιο αξιόπιστοι. Ετσι δεν τρελαίνετε τον περίγυρο που σας αγαπά.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Μην γκρινιάζετε καθότι πολλά καλά συμβαίνουν αυτήν την εβδομάδα στον επαγγελματικό στίβο, αλλά και στα προσωπικά σας. Εχετε τη δυνατότητα να επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις σας με άτομα κύρους. Με την Αφροδίτη στον Ταύρο έχετε ευκαιρίες να περάσετε όμορφες στιγμές με φίλους και να ζήσετε μοναδικές εμπειρίες.

ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Με την Αφροδίτη στον Ταύρο στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα εισπράξετε μεγάλη επιτυχία στον επαγγελματικό στίβο. Πρέπει  να είστε δραστήριοι για να έλξετε τη θετικότητα των πλανητών. Με τη συμπεριφορά σας δίνετε σιγουριά στους άλλους και σας εμπιστεύονται. Με τη Νέα Σελήνη έρχονται ελπιδοφόρα μηνύματα και πιθανόν να μπει στη ζωή σας ένα άτομο που θα σας συγκινήσει και θα σας γοητεύσει.

(διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στην επόμενη σελίδα)

Σελίδες: 1 2

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Influence:

Η Ιωάννα Αυγερινού γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στο Κολωνάκι και ενηλικιώθηκε στην Ελβετία…