Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 3 – 9/4/17

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Μπήκαμε στον εαρινό μήνα Απρίλιο γεμάτο άνθη και προσδοκίες για ένα καλύτερο μέλλον. Και θα έρθουν καλύτερες μέρες εάν εμείς το πιστέψουμε και πάψουμε να ακούμε τις κινδυνολογίες των καταστροφολόγων.

Η εβδομάδα ξεκινάει με μία τρυφερή Σελήνη στον Καρκίνο και με την αλλαγή θέσης της Αφροδίτης από το φλογερό Κριό στον ονειροπόλο Ιχθύ σε ανάδρομη τροχιά έως και την ημέρα του Πάσχα που παίρνει την ορθόδρομη πορεία της. Στο μεταξύ κάνετε τον απολογισμό σας σχετικά με τους φίλους και εραστές που επέστρεψαν από το παρελθόν. Έχετε χρόνο ακόμη για να τους ψάξετε εσείς και καλή επιτυχία.

Αυτή η εβδομάδα διακατέχεται από έντονο ερωτισμό, αλλά πρέπει να διαχειριστούμε σωστά τη σφοδρότητα των συναισθημάτων.

Στις 6 Απριλίου το τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα θα δώσει μεγάλη ενέργεια και θα μας επηρεάσει θετικά. Πολλές διαμάχες θα ολοκληρωθούν είτε με χωρισμό η με επανασύνδεση. Γενικώς, όμως, οι σχέσεις περνούν κρίση.

Στις 8 Απριλίου, η ανάδρομη Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον επίσης ανάδρομο Κρόνο μας κάνει να σκεφτόμαστε τα εμπόδια και τους περιορισμούς από μια παλιά αγάπη ή απλά δυσκολευόμαστε  να προσεγγίσουμε  το σύντροφό μας καθώς τώρα κάποιος από τους δυο  και πάλι κάποιον πρώην, δυστυχώς δεν θα ευοδωθούν

Στις 9 Απριλίου την Κυριακή σχηματίζεται το τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα, το οποίο φέρνει εντάσεις, επιθετικότητα και ανατροπές, αλλά και πάθος στις σχέσεις.

ΚΡΙΟΙ

Εφ όσον εισέρχεται η Αφροδίτη στους Ιχθείς διακατέχεστε από μία νοσταλγία για τις παλιές σχέσεις. Τα οικονομικά σας απασχολούν σε τέτοιο βαθμό που βάζετε σε δεύτερη θέση τον Έρωτα και τα αισθήματα. Όλα κινούνται με μία βραδύτητα καθώς η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα.

ΤΑΥΡΟΙ

Δεν πτοείστε με τίποτε. Η εβδομάδα ξεκίνησε δυναμικά για σας αφού ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σας και σας χαρίζει ενέργεια, αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Ο Ερμής επίσης στο ζώδιό σας ενισχύει την ανάγκη για επαφές, συζητήσεις, εκδρομές και γενικώς κοινωνική δραστηριότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από τη Δευτέρα η Αφροδίτη επιστρέφει στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας και ευνοεί τον επαγγελματικό στίβο κυρίως αυτών που έχουν ελεύθερο επάγγελμα. Ο Ερμής στον Ταύρο και επομένως στο 12 σας οίκο προωθεί τις πισώπλατες κινήσεις τις οποίες θα αντιληφθείτε με ευκολία και θα τις πολεμήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Ο Ήλιος στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας τονίζει τα θέματα καριέρας, τα οποία μπορεί να έχουν απρόσμενη εξέλιξη λόγω της παρουσίας του Ουρανού στην ίδια θέση. Η κοινωνική σας ζωή γίνεται πλούσια και περνάτε πολλές ώρες πτήσης με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Με τον Ήλιο στον Κριό θα έχετε έντονη την επιθυμία να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι και να ασχοληθείτε με τα θέματα του 9 οίκου (σπουδές στο εξωτερικό, εμπόριο και πνευματικές εργασίες) και με τον Άρη στον Ταύρο και στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα αυξηθούν οι υποχρεώσεις στον επαγγελματικό στίβο. Θα τα καταφέρετε όλα μαζί.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Ο Άρης στον Ταύρο θα σας χαρίσει τόση δύναμη που θα νομίζετε ότι μπορείτε να πραγματοποιήσετε τα πάντα παρά τις δυσκολίες στον οικονομικό τομέα που έχετε δημιουργήσει από λάθος χειρισμούς. Με την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα φέρει προστριβές στις σχέσεις σας με το σύντροφο. Ίσως έτσι ξεκαθαρίσετε μερικά πράγματα.

ΖΥΓΟΙ

Ο Ήλιος στον Κριό ρίχνει το φως στις σχέσεις σας που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας αυτόν τον καιρό και θα σας δώσει την ευκαιρία να τακτοποιήσετε ο τι εκκρεμεί. Επειδή από την επόμενη εβδομάδα αλλάζει πορεία και ο Ερμής  βιαστείτε να υπογράψετε και να κάνετε συμφωνίες άμεσα.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Ο Ερμής στον Ταύρο σας εμπνέει να κάνετε συζητήσεις γύρω από τις σχέσεις σας, αλλά η ανάδρομη Αφροδίτη απαγορεύει την ολοκλήρωση αυτών των σχέσεων. Και ο Άρης επίσης στον Ταύρο δεν διευκολύνει καθόλου τις σχέσεις σας με το σύντροφο η με συνεργάτες.

ΤΟΞΟΤΕΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με αισιοδοξία παρά την παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σας. Είστε από τη φύση σας αισιόδοξα άτομα και δεν πτοείστε με τίποτε. Ο Ήλιος στο φιλικό για σας ζώδιο στον Κριό ρίχνει το φως στον αισθηματικό τομέα και προωθεί τα δημιουργικά σας σχέδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Ο Πλούτωνας εξακολουθεί να διανύει το ζώδιό σας και να επηρεάζει αυτούς που έχουν γεννηθεί γύρω από τις 10 Ιανουαρίου. Ο Ερμής στον Ταύρο σας εμπνέει να κάνετε συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα και σας δίνει καινοτόμες ιδέες. Χρειάζεται ακόμη λίγη υπομονή για την υλοποίηση των σχεδίων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Δυνατές συγκινήσεις θα νοιώσετε αυτήν την εβδομάδα αν και θα έχετε αυξημένες υποχρεώσεις στον επαγγελματικό στίβο. Ο Ερμής θα σας εμπνεύσει για συζητήσεις που έχουν σχέση με την οικογενειακή εστία και τα άτομα της καθώς και την ακίνητη περιουσία σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα περάσετε στιγμές απόλυτης ευτυχίας στην αγκαλιά του συντρόφου σας αν και η ανάδρομη πορεία της θα φέρει επιβράδυνση στην εξέλιξη των γεγονότων που σας απασχολούν. Νέες γνωριμίες είναι πιθανές και η συνάντηση με συγγενικά πρόσωπα θα σας δώσουν μεγάλη χαρά.

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Η Ιωάννα Αυγερινού γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στο Κολωνάκι και ενηλικιώθηκε στην Ελβετία…