Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 19-25/12/16

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Αυτή η εβδομάδα είναι αφιερωμένη στις ετοιμασίες για τα Χριστούγεννα. Δυστυχώς πολλοί από μας ασχολούνται με το υλικό κομμάτι και τις γήινες απολαύσεις και δεν επικεντρώνονται στις πνευματικές που είναι και το ζητούμενο των ημερών.

Πολλές αλλαγές σημειώνονται αυτήν την εβδομάδα όπως η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω, η χειμερινή μεσημβρία που πραγματοποιείται στις 21 του μήνα, η αλλαγή πορείας του Ερμή σε ανάδρομη. Θα ανακύψουν προβλήματα στη θρησκεία, στην πολιτική, θέματα παιδείας και νομικά θέματα.

Επίσης από την 20/12 ο Άρης αλλάζει θέση και κάνει την είσοδό του στα θολά νερά των Ιχθύων όπου θα παραμείνει έως τις 27/1/17. Θα επηρεάσει όλες τις κινήσεις που θα είναι δόλιες, κρυφές και παραπλανητικές. Ας είμαστε προσεκτικοί στις μαχαιριές πίσω από την πλάτη μας.

Παρόλα αυτά την Παρασκευή η γη φωτίζεται από το ΦΩΣ των Χριστουγέννων και το Σάββατο διαχέεται η Αγάπη, η Αλληλεγγύη και η Ανθρωπιά.

ΚΡΙΟΙ

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας ο Άρης βρίσκεται σε αδύναμη θέση για σας δηλαδή στο 12 σας οίκο. Αυτό σημαίνει ότι πιθανόν να θελήσετε να μείνετε κάτω από τις κουβέρτες σας τις γιορτινές ημέρες και να μην επιθυμείτε επικοινωνία με ευρύ κοινό.

ΤΑΥΡΟΙ

Ο Άρης στους Ιχθείς δεν είναι δυναμικός. Παρόλα αυτά, όμως, εσείς βρίσκεστε με άτομα που σας αγαπούν και καταφέρνετε να μοιραστείτε τις ανασφάλειές σας και τις ευαισθησίες σας. Σας ταιριάζει η συλλογική εργασία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του Άρη στους Ιχθείς αλλάζει το σκηνικό στον επαγγελματικό στίβο καθότι διανύει το ζενίθ του ωροσκοπίου σας. Μην τα βάζετε με άτομα κύρους και μην εμπιστεύεστε τις μεγάλες υποσχέσεις για ταχεία επαγγελματική άνοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Με τον Άρη στο φιλικό για σας ζώδιο των Ιχθύων γίνεστε πιο ρομαντικοί και ευαίσθητοι. Έχετε τη δυνατότητα να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Αποκτάτε λάμψη και γοητεία. Ο Ήλιος απέναντί σας ρίχνει το φως στην προσωπική σας ζωή και σας προβληματίζει.

ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Πρέπει να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που χειρίζεστε τα οικονομικά σας και την υγεία σας καθότι ο Άρης στους Ιχθείς επηρεάζει αυτό το κομμάτι. Μην είστε επιπόλαιοι και χρησιμοποιείστε σύνεση όταν μιλάτε για θέματα επαγγελματικά και υγείας.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Ο Άρης που μόλις έκανε την είσοδό του στους Ιχθείς επηρεάζει τις σχέσεις με το σύντροφο και τους στενούς συνεργάτες. Να προσέξτε να μην είστε εριστικοί η να ελκύσετε την εριστικότητα των άλλων. Ο Άρης αφαιρεί ενέργεια και δημιουργεί έριδες.

ΖΥΓΟΙ

Με τον Άρη στους Ιχθείς διανύετε μία περίοδο χαμηλής παραγωγικότητας στον επαγγελματικό στίβο. Αυτό σας ενοχλεί και δημιουργεί μία αλυσίδα γεγονότων που σας προκαλούν δυσαρέσκεια, αλλά καταφέρνετε πάντα μένα μαγικό τρόπο να λύνετε τα προβλήματά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Ο Έρωτας, τα παιδιά και τα δημιουργικά σχέδια έχουν τον πρώτο λόγο καθότι ο Άρης τα πυροδοτεί και τους χαρίζει μία θετική ενέργεια ζωτικότητας. Ονειρεύεστε και η πλανητική διάθεση σας βοηθά να μην χάνετε το όνειρο που ίσως αργότερα υλοποιήσετε.

ΤΟΞΟΤΕΣ

Είστε υποτονικοί και προτιμάτε να δράσετε μέσα στα τείχη στης οικογενειακής εστίας. Εάν μείνετε στο σπίτι αυτήν την εβδομάδα θα έχετε κάνει την καλύτερη επιλογή για να αποφύγετε να αρρωστήσετε με κρυολογήματα και υπερκόπωση που είναι δώρο του Κρόνου.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Ο Άρης ο πλανήτης της δράσης στους Ιχθείς σας δίνει την ώθηση να είστε δημιουργικοί όπως πάντα και η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σας χαρίζει λάμψη και γοητεία. Είναι η περίοδος των γενεθλίων σας και πρέπει να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο καθότι έχετε ευκαιρίες για άνοδο σε όλους τους τομείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Ο Άρης στους Ιχθείς για σας επηρεάζει το οικονομικό κομμάτι και λειτουργεί καταναλωτικά. Ενδέχεται να ανακύψουν απρόσμενες δαπάνες που πρέπει να τις αντιμετωπίσετε επιτακτικά. Από την Τετάρτη με τον Ήλιο στον Αιγόκερω θα κλειστείτε λίγο στον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σας χαρίζει τόλμη και γοητεία. Σας κάνει πιο αποφασιστικούς και η δράση γίνεται η μόνη σας σκέψη. Δεν θα λείψει ρομαντισμός και διαίσθηση κάτι που ούτως η άλλως σας χαρακτηρίζει. Θα δείτε φίλους καθότι αυτή η εβδομάδα ευνοεί την επικοινωνία.

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Η Ιωάννα Αυγερινού γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στο Κολωνάκι και ενηλικιώθηκε στην Ελβετία…