Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα& 17 – 24 Ιουλίου 2017

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Η τελευταία εβδομάδα που ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου. Mία εβδομάδα όπου ο Ήλιος κάνει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό και αυτό δηλώνει αλλαγές απότομες και ανατροπές. Ο Άρης κάνει την είσοδό του στο Λέοντα την Παρασκευή και παραμένει σε αυτήν τη θέση έως τις 4 Σεπτεμβρίου.

Η εβδομάδα ολοκληρώνει την πορεία της με μία Ν. Σελήνη στο Λέοντα όπου συμμετέχει ο Ήλιος και ο Άρης επίσης στο Λέοντα. Αυτή η πολυαστρία στο ζώδιο της αγάπης και της ψυχαγωγίας θα μας δώσει χαρά και ευκαιρίες για διασκέδαση, αλλά και εντάσεις.

Ας δούμε πως θα επηρεάσουν τα άστρα το κάθε ζώδιο ξεχωριστά, αν και όπως έχω πει πολλές φορές, ο καθένας μας έχει το προσωπικό του ωροσκόπιο και τη δική του πορεία.

ΚΡΙΟΙ

Αυτήν την εβδομάδα μπορείτε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα επιχειρηματικό ή δημιουργικό. Τίποτε δεν μένει ανεκμετάλλευτο από τις προσπάθειές σας. Η αυτοπεποίθησή σας ενισχύεται από την έντονη δραστηριότητα που απαιτεί ενέργεια.

ΤΑΥΡΟΙ

Νέα ξεκινήματα στην οικογενειακή εστία ευνοούνται και εσείς μπορείτε να επωφεληθείτε από τους πλανήτες. Μπορεί να αυξηθεί ο αριθμός των μελών της οικογένειας ή να καλοδεχτείτε φιλοξενούμενους. Επίσης ενδέχεται να αλλάξετε τόπο κατοικίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Ν. Σελήνη στο Λέοντα δίνει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Άλλο που δεν θέλετε εσείς το πιο επικοινωνιακό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Ενδέχεται να επεκτείνετε τον περίγυρο στους γείτονες ή με συγγενικά πρόσωπα. Η ατζέντα σας θα είναι γεμάτη ραντεβού.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Είναι μία εβδομάδα που σας ωφελεί να κάνετε έναν ισολογισμό και να αποφύγετε να κάνετε περιττά έξοδα. Γενικώς τα οικονομικά θέματα θα είναι στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων σας. Θα τα βολέψετε ως καλοί λογιστές που είστε.

ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Πολλές αλλαγές βλέπω στη ζωή σας και στις συνήθειές σας. Θα τις αντέξετε εσείς που είστε τόσο δύσκαμπτοι στις αλλαγές και στην προσαρμογή; Μπορεί να αλλάξετε φίλους, σχέσεις έως και την εμφάνιση. Ισχυρή αυτοπεποίθηση διαθέτετε και κάνετε θαύματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Εφόσον πολλοί πλανήτες βρίσκονται στο Λέοντα αγγίζουν το 12ο σας οίκο και σας βοηθούν να ανακαλύψετε μύχιες πλευρές του εαυτού σας. Και όχι μόνον. Θα σας αποκαλυφθούν μυστικά που δεν γνωρίζατε από καιρό.

ΖΥΓΟΙ

Η Ν. Σελήνη στο Λέοντα σας βοηθά να κάνετε καινούργιους φίλους ή να προσεγγίσετε άτομα με τα ίδια ενδιαφέροντα. Καταφέρνετε να ξεχωρίσετε στο πλήθος. Ο Δίας είναι αυτός που σας έχει κάτω από την ομπρέλα της προστασίας του και εξασκεί την εύνοιά του.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Η Ν. Σελήνη πραγματοποιείται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας και σας δίνει ευκαιρίες στον επαγγελματικό στίβο. Το αρνητικό είναι ότι δεν σας έχετε τη δυνατότητα επιλογής και βάζετε τα πάντα σε δεύτερη μοίρα.  Προσοχή να μην χαθείτε στην έπαρση.

ΤΟΞΟΤΕΣ

Η Ν. Σελήνη θα σας φέρει ευκαιρίες να ταξιδέψετε στο εξωτερικό ή να προωθήσετε τις σπουδές σας η να ξεκινήσετε πνευματικές εργασίες που θα διευρύνουν τους ορίζοντές σας. Προσοχή να μην παρασυρθείτε από την υπερβολική αυτοπεποίθηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Νέα πηγή εσόδων ενδέχεται να προκύψει για σας τους εργατικούς Αιγόκερους και αυτό θα σας ενθαρρύνει τα φιλόδοξα σχέδια. Μπορεί να εμφανιστεί από το πουθενά ένας ευεργέτης που θα σας στηρίζει οικονομικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Η Ν. Σελήνη πραγματοποιείται στις πρώτες μοίρες του Λιονταριού και επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου. Αυτό μπορεί να σημάνει το ξεκίνημα μίας νέας σχέσης, ενός γάμου, μίας συμβίωσης ή γιατί όχι και μίας συνεργασίας.

ΙΧΘΥΕΣ

Θέματα που βρίσκονται στη δικαιοδοσία του 6ου οίκου επηρεάζονται από τη Ν. Σελήνη. Γι αυτό πρέπει να ασχοληθείτε με την υγεία σας καθώς και με αναζήτηση εύρεση εργασίας. Τα άστρα σας ευνοούν για να κάνετε συνειδητοποιήσεις στον επαγγελματικό στίβο.

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΚΟΡΠΑΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Η Ιωάννα Αυγερινού γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στο Κολωνάκι και ενηλικιώθηκε στην Ελβετία…