Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 17 – 23/4/17

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Η εβδομάδα αρχίζει με πολύ ευοίωνες συνθήκες. Η Ανάσταση του Κυρίου θα φέρει και ανάσταση και ανάταση των ψυχών μας. H Aφροδίτη παίρνει την ορθόδρομη τροχιά της και κάνει μία ευνοϊκή όψη με τον Άρη. Βοηθά να φέρει τους ανθρώπους πιο κοντά. Οι επόμενες

Την Τετάρτη 19 του μήνα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή ημέρα κυρίως για την αισθηματική ζωή καθότι δίνει μία σταθεροποίηση στις σχέσεις.

Την Πέμπτη 20 του μηνός ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Ταύρου. Θα φέρει στο προσκήνιο θέματα που έχουν σχέση με τη γη και με απλά καθημερινά πράγματα.

Την Παρασκευή 21 Απριλίου ο Άρης κάνει την είσοδό του στο ζώδιο των Διδύμων και θα παραμείνει στην ίδια θέση έως την 4 Ιουνίου. Θα ευνοηθεί η επικοινωνία αν και χωλαίνει λίγο εξ αιτίας της ανάδρομης πορείας του Ερμή έως την 4 Μαΐου.

ΚΡΙΟΙ

Το πέρασμα του Άρη στους Διδύμους αλλάζει την καθημερινότητα σας, η οποία κυλά με γοργούς ρυθμούς. Βγαίνετε από μία περίοδο ήπιων τόνων και περνάτε σε μία κατάσταση έντονης δράσης. Οι αυξημένες υποχρεώσεις σας κρατούν σε εγρήγορση.

ΤΑΥΡΟΙ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή φέρνει παρεξηγήσεις και αναβολές στα σχέδιά σας. Αυτό σας προσδίδει έναν εκνευρισμό. Ο Άρης στους Διδύμους εντείνει την καταναλωτική δράση που σας ωθεί σε λανθασμένες κινήσεις. Προσέξτε να μην αδειάσει το πορτοφόλι σας και κλαίτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εφ όσον περνάει ο Άρης στο ζώδιό σας διακατέχεστε από ενέργεια και επιθυμία για δράση. Ξεχειλίζετε από ενέργεια και αποφασιστικότητα. Προσέξτε να μην υπερβάλλετε καθότι οι αρχαίοι ημών πρόγονοι δίδασκαν «το παν μέτρον άριστον».

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Ο Άρης στους Διδύμους ενισχύει τα άγχη και τις εσωτερικές ανησυχίες. Προσοχή να μην εμπλακείτε σε παρασκηνιακές ενέργειες. Ο Ήλιος στον Ταύρο θα κάνει την κοινωνική σας ζωή πιο έντονη. Υπάρχει το ενδεχόμενο να αναθεωρήσετε αποφάσεις που είχατε πάρει στο παρελθόν.

ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα γίνεται η κοινωνική σας ζωή με την είσοδο του Άρη στους Διδύμους. Θα δεχτείτε προσκλήσεις για να ψυχαγωγηθείτε με νέα πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας. Μπορεί να είστε πολύ δραστήριοι αναφορικά με την επαγγελματική σας δραστηριότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Ο Άρης περνά στο ζώδιο των Διδύμων και κατ επέκταση στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας εγκαινιάζοντας μία αρκετά απαιτητική περίοδο. Θα πετύχετε τους στόχους σας με κόπο και ένταση. Ο Ήλιος στον Ταύρο δίνει αισιοδοξία, δυναμισμό και θετική ενέργεια.

ΖΥΓΟΙ

Θα έχετε μία ανάκαμψη με την είσοδο του Άρη στο φιλικό για σας ζώδιο των Διδύμων που σας χαρίζει εξωστρέφεια και ενθουσιασμό. Κάνετε φιλόδοξα σχέδια και δραστηριοποιείστε στο εξωτερικό και γενικά ανοίγετε τα φτερά σας χωρίς φόβο για το ρίσκο.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Ο Άρης στους Διδύμους σας βάζει στο τριπάκι να διευθετήσετε τα οικονομικά σας κυρίως αυτά που αφορούν τρίτους όπως εφορία, τράπεζες, ασφάλειες κλπ. Θα ήταν εύστοχο να ρυθμίσετε τα χρέη σας και να δρομολογήσετε μία καλύτερη τακτοποίηση των οικονομικών σας.

ΤΟΞΟΤΕΣ

Αλλάζει το κλίμα με την είσοδο του Άρη στους Διδύμους. Προσέξτε τη σχέση σας με το σύντροφο ή με κάποιο συνεργάτη καθώς οι συγκρούσεις θα είναι αναπόφευκτες.  Στο χέρι σας είναι να αποφύγετε τον πόλεμο που δεν ωφελεί κανέναν. Έχετε τον τρόπο σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Αρκετή εργασία σας περιμένει από τις 20 του μήνα που κάνει την είσοδό του ο Άρης στους Διδύμους. Αυξάνονται οι υποχρεώσεις στον επαγγελματικό στίβο. Υπάρχει το ενδεχόμενο να πρέπει να μετακινηθείτε για να προωθήσετε τα φιλόδοξα σχέδιά σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Χαράς ευαγγέλια για σας μιας που ο Άρης κάνει την είσοδό του στο ζώδιο των Διδύμων. Σας χαρίζει ενέργεια και τονίζει την αυτοπεποίθησή σας. Βελτιώνεται η συναισθηματική σας ζωή καθώς ο Άρης σας ωθεί να διεκδικήσετε ό,τι σας ανήκει. Δημιουργικά σχέδια μπαίνουν στα πλάνα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η οικογενειακή εστία πρωταγωνιστεί τις σκέψεις σας και σας αγχώνει. Ο Άρης στους Διδύμους φέρνει ένταση καθώς οι υποχρεώσεις αυξάνονται και αυτό σας φέρνει εκνευρισμό. Η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη και δεν πρέπει να το ξεχνάτε καθώς θα επηρεάσει την υγεία σας.

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Η Ιωάννα Αυγερινού γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στο Κολωνάκι και ενηλικιώθηκε στην Ελβετία…