Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 15 – 21/5/17

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Η πιο ηχηρή Πανσέληνος της χρονιάς που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα  μεταξύ Τετάρτης και Πέμπτης στον άξονα Ταύρου Σκορπιού  πέρασε και άφησε στον καθένα μας μία ξεχωριστή γεύση: ανάγκη για συντροφικότητα και επιθυμία να είμαστε ανάμεσα σε αγαπημένα άτομα.

Τώρα ερχόμαστε να βιώσουμε και να αναλύσουμε αυτήν την εβδομάδα, η οποία ξεκινάει την 15 του μήνα με μία Σελήνη στον εργατικό Αιγόκερω, ο οποίος μας προδιαθέτει για εργασία και δημιουργία. Κλείνει την Κυριακή 21 του μήνα  με μία τρυφερή Σελήνη στους Ιχθείς όπου οι εορτάζοντες (είναι πολλοί, σχεδόν όλη η Ελλάδα) θα έχουν  κέφι να περάσουν την ημέρα με τα αγαπημένα τους άτομα σε τέλεια αρμονία και αγάπη.

Η εβδομάδα αυτή διακατέχεται από σταθερότητα  στις αισθηματικές σχέσεις πάνω στις οποίες μπορεί κάποιος να χτίσει σχέδια,  τα οποία να έχουν διάρκεια. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι Υδροχόοι, οι Κριοί, οι Δίδυμοι, τα Λιοντάρια, οι Ζυγοί και οι Τοξότες, αλλά των πρώτων ημερών του μήνα.

Την Τρίτη 16 του μήνα ο Ερμής ο πλανήτης της επικοινωνίας εγκαταλείπει τον Κριό και εισεέρχεται στον Ταύρο όπου θα παραμείνει έως τις 5 Ιουνίου. Θεωρείται ένα θετικό στοιχείο καθώς ο Κριός είναι άκρως παρορμητικός, ενώ ο Ταύρος είναι σταθερός και κατ’ επέκταση οι αποφάσεις δεν θα πραγματοποιούνται βιαστικά και θα έχουν χροιά διάρκειας και σοβαρότητας.

Την Τετάρτη 17 του μήνα θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις ψευδαισθήσεις και τις εξαπατήσεις που θα μας στήσουν έξυπνα οι άλλοι.

Την Πέμτπη 18 του μήνα ο Έρωτας θα είναι φλογερός και η ημέρα θα επηρεαστεί από την αυριανή με τη σημαντική όψη Κρόνου – Ουρανού.

Την Παρασκευή 19 του μήνα  πραγματοποιείται το τρίγωνο Κρόνου – Ουρανού είναι μία δυνατή όψη που προκαλεί διάρκεια στα νέα επαγγελματικά σχέδια. Θα σημειωθούν ευνοϊκά αποτελέσματα που πιθανόν να γίνουν καλύτερα ορατά το Νοέμβριο όταν η συγκεκριμένη όψη επαναληφτεί.

Το Σάββατο 20 του μήνα δεν παρουσιάζει ιδιαιτερότητες και εμπνέεται από την προηγούμενη ημέρα.

Την Κυριακή ο Ηλιος κάνει τη θεαματική είσοδο στο ζώδιο των Διδύμων και κάνει τη ζωή όλων πιο επικοινωνιακή έως τις 20 Ιουνίου.

Ας δούμε πως θα είναι σε γενικές γραμμές η εβδομάδα για το κάθε ζώδιο χωρίς να ξεχνάμε τη μοναδικότητα του καθενός.

ΚΡΙΟΙ

Η καινούργια θέση του Ερμή στον Ταύρο σας βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και θα το κάνετε με σύνεση. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα σας ευνοήσει να αυξήσετε τα έσοδά σας κι αυτό θα σας χαροποιήσει διότι θα σας λύσει τα χέρια από μερικά προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΙ

Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σας θα γίνετε πιο επικοινωνιακοί και εξωστρεφείς. Θα σας βοηθήσει να κάνετε συναντήσεις και να υπογράψετε συμφωνίες με έξυπνο τρόπο. Θα οριοθετήσετε καλύτερα τις σκέψεις σας. Η Αφροδίτη στον Κριό σας εμποδίζει να εκφράσετε τα πραγματικά σας συναισθήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας ο Ερμής στον Ταύρο διανύει το 12* σας οίκο και σας βάζει στη διαδικασία να κάνετε σκέψεις που κρύβετε και δεν τις εκφράζετε. Λίγο παρασκήνιο χαλάει λίγο τη διάθεσή σας, παρότι δεν είναι άσχημη περίοδος για σας. Ο Δίας επαναφέρει σχέδια που είχατε δρομολογήσει από το Φθινόπωρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Άντε τυχερούληδες. Η διάθεσή σας βελτιώνεται κι αυτό το οφείλετε στους φίλους και στα αγαπημένα πρόσωπα που σας χαρίζουν στιγμές χαράς. Στο χέρι σας να οργανώσετε ευκαιρίες για να τους συναντήσετε. Είστε υπέροχοι οικοδεσπότες. Γιατί δεν καλείτε στο σπίτι σας αυτούς που αγαπάτε;

ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Ο Ερωτας μονοπωλεί τις σκέψεις σας και η Αφροδίτη στον Κριό είναι γενναιόδωρη μαζί σας. Μπορεί να σας σαγηνεύσει ένα πρόσωπο που ζει μακριά η στο εξωτερικό. Ισως να βιώσετε συναισθηματικές απολαύσεις που είχατε καιρό να ζήσετε. Η κοινωνική σας ζωή επανέρχεται στο προσκήνιο και σας προσφέρει πολλές ευχάριστες στιγμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Ο επαγγελματικός στίβος είναι στο κέντρο της προσοχής σας. Και καλά κάνετε να ασχοληθείτε με αυτόν τον τομέα καθότι επικρατεί ανταγωνισμός που πρέπει να κρατήσετε υπό έλεγχο. Προσέξτε τη συμπεριφορά των ατόμων κύρους. Μπορεί να νοιώθατε ότι δυσκολευόσασταν να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, αλλά αυτό θα βελτιωθεί.

ΖΥΓΟΙ

Να φροντίσετε να είστε πιο γενναιόδωροι με το σύντροφό σας πριν αρχίσει να γκρινιάζει. Δεν σας λείπει το πάθος. Βάλτε το στη συνταγή της ερωτικής επιτυχίας. Να προωθήσετε τα σχέδιά σας καθότι ευνοείστε. Με τον Ερμή στον Ταύρο μπορεί να κάνετε συζητήσεις γύρω από  οικονομικά, κληρονομικά και φορολογικά θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Επειδή η Αφροδίτη επιστρέφει ακριβώς στην ίδια θέση που βρισκόταν το Φεβρουάριο τα θέματα που θα σας απασχολήσουν είναι ο επαγγελματικός στίβος. Ευνοείστε σε αυτόν το χώρο και θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε τη σχέση με τα άτομα του επαγγελματικού στίβου.Ο Ερμής στο απέναντι ζώδιό σας εμπνέει συζητήσεις με σύντροφο και συνεργάτες.

ΤΟΞΟΤΕΣ

Χάρη στην Αφροδίτη στο πιο φιλικό σε σας ζώδιο τον Κριό σας προσφέρεται η δυνατότητα να βελτιώσετε τις σχέσεις που κλονίζονται. Μην επιτρέψετε στην καθημερινότητα να βαλτώσει τις σχέσεις που δεν έχουν εξελιχτεί εδώ και καιρό. Ο Ερμής στον Ταύρο θα σας επιτρέψει να ασχοληθείτε και με θέματα υγείας και εργασίας της καθημερινότητας.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Η σχέση σας με τα άτομα της οικογενειακής εστίας βελτιώνονται χάρη στην Αφροδίτη στον παρορμητικό Κριό. Πολλά προβλήματα τείνουν να βρουν τη λυσή τους. Ενδέχεται να βελτιώσετε το χώρο σας είτε πρόκειται για το σπίτι, είτε για την επαγγελματική εστία. Ο καλύτερος σας σύμμαχος ο Ερμής στον Ταύρο σας βοηθά να έχετε επιτυχίες στα επαγγελματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Θα έχετε μία όμορφη εβδομάδα εφόσον οι φίλοι θα βρίσκονται κοντά σας για να σας δώσουν ένα χέρι βοηθείας και να σας στηρίξουν αρκεί να τους το ζητήσετε. Εάν είστε μόνοι μπορεί να βρείτε το άλλο σας μισό και να σας δώσει μεγάλη χαρά κυρίως σε εσάς που είστε αδεσμεύτοι για καιρό. Διεκδικείτε το άτομο που σας έχει σαγηνεύσει.

ΙΧΘΕΙΣ

Επιτέλους ευνοούνται τα οικονομικά σας που σας έχουν ταλαιπωρήσει καιρό. Δεν γνωρίζω εάν όντως το πρόβλημά σας είναι πραγματικό ή εάν δεν έχετε φροντίσει να μειωθούν οι ανάγκες σας. Το αστρολογικό σκηνικό είναι ανάλογο με αυτό του Φεβρουαρίου. Οι σχέσεις σας με άτομα της οικογενειακής εστίας βρίσκονται σε τεντωμένο σκοινί. Καλά θα κάνετε να αποφύγετε τις εντάσεις.

Συντάκτης: Ιωάννα Αυγερινού, Σύμβουλος Αστρολογικών Προβλέψεων

Η Ιωάννα Αυγερινού γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στο Κολωνάκι και ενηλικιώθηκε στην Ελβετία…